Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotpisecudneprice

Marketing

.........vaš život, vaš put.........

Bas kad sam jucer bila na moru, pricali mi o nekoj zanimljivoj temi, i tako odjednom meni sine ideja za ovaj post. Mozda ce vam ovo promjeniti neka razmisljanja, dati neku nadu, mozda cete shvatiti neke stvari. Ja se nadam da cete sada drugacije gledati na svoj zivot.
Mozda je netko gledao film Butterfly efect, jer ideja je vezana za taj film. Ja nisam gledala nazalost taj film, al sam cula o cemu se radi.
Uglavnom nije vazno dal ste gledali ili ne, vazno je da znate nesto. A to je da bez obzira kakav zivot imamo i zivimo, to je bas onakav zivot koji je najbolji za nas. Kad god nam je zao sto nesto nismo drugacije napravili, drugacije odlucili, otisli nekim drugim putem, zapravo bilo bi nam samo jos i gore. Cesto puta cujemo, a gdje bi ja bila da sam ovako napravila, otisla tamo ili tak nes slicno, umjesto da cijene to sto sad imaju. Jer izabrali su bas onaj put koji im je i bio namjenjen. Put kojega je Bog sastavio za svakoga od nas. Samo moramo biti hrabri, moramo biti odlucni, i moramo ga proci. Jer svatko od nas ima neku zadacu. I na nama je da je ispunimo, jer umjesto nas je nitko drugi nece ispuniti.
Zato znajte da ovaj zivot koji imate i vodite je najbolji oblik koji mozete dobiti. Cjenite to sto imate, jer uvijek moze biti i gore. Pogledajte oko sebe, i vidite da je drugima teze nego vama. Budite ustrajni i slijedite put koji je Bog namjenio samo za vas................

Post je objavljen 27.07.2008. u 12:12 sati.