Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotpisecudneprice

Marketing

Dobri ljudi.........

Bilo je to jednog divnog dana, pred koju godinu, kad sam odlucila traziti dobre duse. Tada sam gledala svijet puna negativnosti, sve je bilo crno, tuzno, naopako, krivo........... Stalno sam si govorila kako je svijet zao. Nitko me nije razumio, obracao paznju na mene, znao da i ja postojim negdje.................
Cesto sam se molila Bogu da mi posalje dobre ljude, da se pronademo, da i jednima i drugima bude lakse u ovom okrutnom svijetu koji nas okruzuje.
I tako krenula ja u srednju, i sve se odjednom promjenilo. Bog mi je poslao divne ljude, s kojima se razumijem, s kojima djelim slicna misljenja, koji su normalni, kojima su bitne male stvari koje usrecuju ljude. Napokon sam shvatila da ih ima, samo ih treba pronaci. Bog je poslao u svijet dobre duse, kako bi svijet izvukle iz propasti i bijede koja vlada. I sto sam vise koracala tim putem, sve sam vise upoznavala drage i divne ljude.
Bog mi je darovao i dvije drage prijateljice, Saru i Ivu. Koliko ljubavi, dobrote, mira, radosti, dragosti izlazi iz njih, vjerojatno nisu ni svjesne. Zrace onom toplinom, u njima je ono nesto bozansko. To su jedne prekrasne osobe!!!!!!!!! Dao mi je Bog jos takvih divnih osoba, al sad da ne nabrajam, te osobe to znaju, jer kad sam s njima uvijek mi izmame iskren osmijeh, koji dolazi iz srca.
I tako ove godine sam susrela jednog anđela. Kad sam dosla na stanicu, za ic u skolu, tamo je stajao on. Iz njega je sjala ona posebna dobrota, mir, dragost, milost, blagost........ Odmah sam znala da je to dobra dusa koju je Bog poslao i stavio bas na moj put. Bez obzira sto ga nisam poznavala, promjenio me je, neke mane pretvorio u vrline, sve oko mene postalo je ljepse, veselije, puno ljubavi i dobrote. Mogu reci da je Bog preko njega djelovao na mene. Kasnije sam cula da sam bila u pravu sto se tice njegovih dobrih osobina, i bas mi je drago. Znam i vjerujem da je on jedna divna osoba!
Jos da ispricam jednu lijepu pricu. Negdje između Bozica i Nove godine, isla sam si kupit novi sat, i tak usla u jedan ducan ( al to je definitivno bila sudbina, da me malo napuni energijom ). I pricam ja pricam s prodavacima, i kad ono, oni tako puni pozitive, one neke posebne energije koja dolazi iznutra, neke karizme. I oni traze dobre ljude. Zele da napokon dobro pobijedi to zlo, i da ispliva na povrsinu. Da se vise zlo na velica, vec unisti. Svjesni su da je to tesko, al im je drago dok sretnu dobre duse, i puni su nade da ce one to promjeniti kad tad. Jer na kraju dobro uvijek pobjedi zlo!
I zato zelim reci svim dobrim dusama, trazite jedni druge, sirite to dobro, tako cete se jedino prepoznati i uspjeti u naumu koji je Bog predodredio bas za nas! Naprijed s vjerom, nadom, ljubavlju, dobrotom, mirom, strpljenjem i pozitivom!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 26.07.2008. u 19:41 sati.