Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paix

Marketing

Htjeli, ne htjeli... Ja se vratila

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon sto sam iz džepa uspjela iskopati 49 kn i pročitala knjigu Na kraju duge (koja je napisana u formi pisma i e-mailova), shvatila sam koliko mi je nedostajalo pisanje.
Zato me evo natrag. I to na duže vrijeme.

Zasad će Paix maknuti iz ruka Čarli, gumene rukavice, kuhaču i sl. opet se primiti pisanja.
Nekako sam zapostavila sve prijatelje i žao mi je zbog toga. Postala sam očajna kućanica, a zaboravila sam da imam tek 21 godinu i da bih trebala uživati u životu. Zato, evo me natrag.
Nadam se da me niste zaboravili. :-)


Što se promijenilo u zadnje vrijeme?
Moji živci. Slabiji su. Primijetila sam da više nemam onaj mir koji sam prije znala koliko- toliko održavati. Postanem ljuta i bijesna i onda to ne smijem pokazivati, pa ludim i sl.

Moja veza. Makar smo tek (jedva) godinu dana u vezi, veza mi je došla na status penzionerskog braka. Ako želim ići van, dva tjedna ga moram moljakati, onda tjedan dana provjeravati hoće li biti slobodan, onda očekivati da nešto iskrsne ili da ćemo taman tad biti švorc itd. itd. Shvatila sam da je jedan od krivaca činjenica da sam se praktički doselila k njemu. Neki dan sam odbila provesti dan kod njega doma i drugi dan je došao po mene cvileći kako mu falim i ostatak dana je bio homo romantikus. Hehe. Moram to češće ponoviti.

Moj laptop. Sve je krepalo. Sve mi se izbrisalo. Sad sam dobila nove Windowse. I prazne hard diskove….

Moja načitanost. Konačno sam se opet učlanila u knjižnicu i ’kulturiram se’. Otkrila sam genijalnu francusko- kinesku autoricu, Shan Sa.



Što je ostalo isto?

Moj faks. I dalje sam tamo. I dalje ga mrzim. Upisala sam novu godinu, rješavam ispite.

Moje provokacije. I ljubav.. Tu smo se Dragi i ja ustalili. To nam je jedini ''začin'' u vezi. Provociramo jedno drugo, smijemo se i volimo. :-)


Što je novog kod vas? Tko se oženio, ispisao s faksa, rodio, kupio nove cipele?

.

Post je objavljen 27.07.2008. u 14:51 sati.