Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Još malo


I počinje GO. Nije da mi sporo vrijeme prolazi ovih dana, no jučer mi je dan prolazio tako sporo da mi je 15 minuta trajalo kao 2 sata.

No dobro, obzirom da je još malo do formalnog odmora, vratit ću se na prošli vikend.
Kupila sam kartu za petak, i minibusom u rekordnom roku od 3,5 sata stigla u Pulu. Dočekala me baka i mrvica koji je od uzbuđenja zaspao u autu kad su išli po mene. Tak je narastao, moj mali dječak koji uopće više nije mali. Kad se vratimo doma nakon ljeta, moram ga izmjeriti, sigurno je već preko 120 cm narasao.

Kad smo stigli u kamp, probudio se, još sav bunovan i snenih okica veselo se nasmijao, zagrlio me i izljubio. kiss
A ujutro sam saznala i iznenađenje koje mi je spremao!

ZVRK JE NAUČIO SKAKAKTI I RONITI!

Ta dva dana uživala sam s njim na plaži. Svako malo smo skakali s mola, plivali u duboko i ronili, bacala sam ga u vodi, čak smo se i kupali neplanirano i to bez orukvica (što nije čudno, jer se uopće ne boji dubine niti vode, al ipak... ). U subotu 19.07.2008. naučio je plivati. nije to dugo plivanje, svega 10-tak sekundi, ali do kraja ljeta, plivat će ko ribica!

Sav se zajapurio i ljutio kad nije uspio u naumu da sam pliva dulje od zamišljene dužine. Sve hoće sam, sve želi odmah, sve znati i sve moči-isti tren! rolleyes

ovo na slici nije Dem-skinula sa stranice: norrkoping.se


A da nije stao na tome, samo da nepomenem, vozili smo se i sa gliserom, daleko, i odlučili skakati sa glisera u duuuuuuuuuuboko more. Mislila sam da se neće usuditi ali je spremno skočio! (mamino šašavo) rofl
Mi veliki, išli smo skakati sa stijena, ali je i on htio, pa smo nas dvoje skočili sa metar visine i veselili se kao da je bilo 5 metara!

Ovo ljeto ću pamtiti po puno toga.... ali odmah idem zapisati u "bitnosti" ono što je ... bitno. party i popit si kakavo!
Jučer je tata napravio Zvrku iznenađenje pjeva, i svratio do njih, ja nisam smjela ništa reči pa je iznenađenje bilo u puno smislu. Nisu se vidjeli mjesec i pol... eek

Čula sam već da je tati sve pokazao što zna i da su uživali u vodi i na suhom, velika ljubav nakon toliko dugo vremena cerek

Čini mi se da je ovo zadnji post pred GO... Uživajte, i iskoristite svaki dan koji imate za odmor kako fizički tako i psihički. Napunite baterije jer će brzo krenut ponono tempo posla i svega drugoga.

Do drugog puta! mah



Post je objavljen 26.07.2008. u 09:21 sati.