Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antonijasolaandtose

Marketing

Iz doma Antonije Šole ukradeni računalo i "osobni predmeti"

Materijalna šteta procijenjena je na čak nekoliko desetaka tisuća kuna

ZAGREB - Prijenosno računalo i osobne stvari manekena Luke Kristijana Čičin-Šaina (34) i njegove djevojke Antonije Šole ukrao je nepoznati lopov tijekom noći na srijedu iz Lukina stana na Šestinskom vijencu. Luka je provalu prijavio u srijedu oko 3.30 ujutro, a policajci su utvrdili da je kradljivac iz stana iznio laptop, mobitel, nešto nakita te njegove osobne dokumente.
Što su tražili?
Kako neslužbeno doznajemo, provalnik se, vjerojatno planski, domogao i nekih osobnih predmeta u vlasništvu glumice i pjevačice Antonije Šole. U policiji danas nisu mogli potvrditi takve informacije.

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna, a kriminalistički su policajci izuzeli materijalne tragove s mjesta provale i započeli potragu za lopovom.

- U pravilu nije velika šteta, mogla je biti i veća.
Napravio premetačinu
Lopov, koji je tu večer provalio u, kako sam čuo, još tri kuće u susjedstvu, ušao je u stan i napravio premetačinu. Možda bi odnio i više toga, ali sam ja najvjerojatnije došao u pravo vrijeme - kratko je komentirao Luka Čičin-Šain, ne želeći reći što je konkretno otuđeno iz stana.

IZVOR:Jutarnji list

Jadna Antonija!!!!Stvarno mi je žao nje i Luke! Mislim,tko može učiniti nešto takvoburninmad!Užas!crycry

BROD LJEPOTE

Brod ljepote u Starigradu odgođen
Zabavni program "KARLOVAČKO BROD LJEPOTE - Ljepota dolazi iznutra", koji se trebao održai jučer 22.07. odgođen je zbog loših vremenskih uvjeta za današnji dan srijeda, 23. srpnja 2008. godine s početkom u 22:00 sata na starom trajektnom pristaništu - Lučica. Zabavni program će biti s muzikom u živo s popularnim hrvatskim, glazbenim izvođačima i estradnim zvijezdama: Polaznici Pervanove "Večernje škole", Antonija Šola, Leo, Dražen Žerić Žera (Crvena jabuka) Boris Kosmač i Brodu neće nedostajati ni manekenki, budući da će ga krasiti i neke od najpoznatijih hrvatskih ljepotica poput Aleksandre Grdić, Dvine Meler, Ive Dragović, Sarah Josipović, Tihane Radmanić, Kristine Bucić i mnogih drugih.

Evo slike sa Antonijinog nastupa u Makarskoj
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost
(klik za veću sliku)
Hvala na komichima!! mah and kiss

Radim dizzeve na ovoj stranici : klikni ovdje!
P.S. Ako imate novosti,slike(bilo što) o Antoniji ili Toši šaljite na ovaj mail : antonijaitosefan@net.hr




Post je objavljen 25.07.2008. u 19:59 sati.