Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

Come with me, come with me, we'll travel to infinity, I'll always be there oh oh, my future love, I'll always be there for you my future love!

Pred 2-3 dana sam napisala post i onda mi se cijeli zbrisao i onda sam sve poslala k vragu.

SOUNDTRACK: Klaxons --- Golden Skans
(svakako pogledajte spot. James je prekrasan, a malo homoerotike ne škodi nikome. Dobro, nije baš homoerotično. Malo homo je, al mene boli briga jer je totalno hot!)


Ljeto je super! Kužite ono, sunce prži, +40, ja evo u nekom internet cafeu koji sam našla tu na moru (neću vam reć gdje da me ne biste uhodili), evo, taman iz mora, još mi se cijedi iz kose. Malo da se javim, da ne bi mislili da sam krepala. Neki frajer mi se upucavao, nije odavde i skroz me podsjeća na nekog nogometaša, al se nemrem sjetit kojeg.

Da, samo kad bi to bilo tako. Ljeto je u banani, sunca uopće nema, mrzlo je ko vrag, nisam u internet cafeu (iako bih si mogla skuhat kavu), na moru sam se zadnji put okupala prošlo ljeto. Živa sam (na žalost). I nije mi se upucavao nikakav frajer, samo što dosta vremena provodim s jednim frendom koji JE nogometaš. Igra za seniore lokalnog NK.

Dosadno mi je. Ne bi mi škodilo da malo idem učit prvu upomoć, idući tjedan imam ispit, al što ću. Ljenjivac. Totalni.

Shvatila sam da ne mogu dulje vrijeme bez Klaxonsa. Navukla sam se, zaljubila sam se, jebote, ko droga. Još kad se sjetim da mi se kad sam ih prvi put čula nisu uopće sviđali, a sad... Ne mogu. Ne mogu nikud bez slušalica na ušima i da mi obavezno svira jedna od ovih pjesama: Two Receivers (ne znam zašto, osim što je super), Golden Skans (jer je tako jebeno plesna), Isle of Her (Row! There's only 7 more miles to go!), Gravity's Rainbow (jer se dobre i kvalitetne pjesme o sexu ne nalaze svugdje), It's Not Over Yet (jer je obrada neke prastare pjesme, samo što ta prastara pjesma ovoj obradi nije ni do koljena), Four Horsemen of 2012 (jer se ne bih bunila da 4 jahača apokalipse izgledaju ko James, Jamie, Simon i Steffan).

Jučer sam uletila u trgovinu da si kupim papirnate maramice i onda dok sam čekala u redu na blagajni, svirala mi Golden Skans i plesala sam u ritmu :P (dobro da nisam počela pjevat oooooh aaaah, oooooh aaaah!)

Sanjala sam lucidni san neku noć. Često sanjam lucidne snove, al za ovo sam bila 100% sigurna da je bio lucidan san jer sam sama sebi cijelo vrijeme govorila 'Ovo ću ispričat nekome danas'. Uglavnom, san se sastojao od toga da sam išla nekud i na ulici srela jednog frajera koji mi se sviđao pred nekih godinu dana. I tako je stao, pričao sa mnom, i nije mi dao mira i nije me nikud puštao dok se na kraju nismo pogledali i on me poljubio. I tak je nekak završilo, jer se ne sjećam dalje. I opet znam da je lucidan san jer sam sama odlučila da ću ga poljubit, jbg, ipak je to san.
Da ga u stvarnosti sretnem na ulici pozdravila bih ga preko volje.

Gladna sam. Ne smim jest. A nije da mi se da jest.

Još uvijek nemam pojma kak se zove VV tip. Je, bila sam u subotu vani, ali nisam išla u disko, pa ga nisam ni vidila.

Želim da se jedna osoba pojavi na msn da joj mogu ispričat gore spomenuti san. Samo će on znat o čemu se zbilja radilo u tom snu.

Ne znam više o čemu bih, idem.



Post je objavljen 25.07.2008. u 15:20 sati.