Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limun10

Marketing

PAKLENA NESREĆA-'Gledam s optimizmom na budućnost - sve će biti u redu!'Rukometašu Ivanu Čupiću amputiran prst nakon što je burmom zapeo za ogradu!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


To je - kad čovjek nema sreće. Ivan Čupić je, vraćajući se u hotel, zapeo na žičanu ogradu i otkinuo veći dio prsta na ruci na kojoj ima vjenčani prsten. Taj prst je dio ruke, koja ga sjajno služi u rukometu i cijeli tim u Crikvenici, u četvrtak je bio u stanju potpunog šoka.

Hitnu operaciju obavio je dr. Mladen Miškulin, koji je jedini uspio progovoriti dvije riječi o velikoj nesreći, koja se dogodila sjajnom mladom igraču.
- Spotaknuo se na povratku u hotel i zapeo rukom za žičanu ogradu, te je punom težinom, očito, napravio gotovo kompletnu “avuziu” četvrtog prsta lijeve ruke. Hitno smo išli u KBC Sušak i, na žalost, samo sam uspio dovršiti amputaciju najvećeg dijela prsta te ruke i sanirati ozljedu mekanog tkiva. Nažalost, ozljeda te vrste nije spojiva s igrom i Čupić će nastaviti oporavak kod kuće, te su za njega OI izgubljene.Što se tiče povratka na teren prognoze su dobre, tim prije što četvrti prst na ruci, u rukometu, nije pretjerano pokretan i ne bi trebao predstavljati teži problem - zaključio je dr. Mladen Miškulin.

Teška nezgoda Ivana Čupića spustila je poglede svih naših igrača. Mladi rukometaš je nakon hitne operacije u Rijeci vraćen u hotel u Crikvenici i tek u kasnim večernjim satima uspio je sabrati dojmove možda i najtežeg dana u karijeri.
- Pa teško je uopće reći kako se to sve skupa dogodilo. Prolazio sam između automobila i ograde uz plažu, zapeo... Išli smo brzo u Rijeku, a ujutro sam već bio u hotelu. Uz doktore Kukina i Miškulina koji me operirao, po mene su došli i Dominiković i Balić. Svašta mi je prošlo kroz glavu u tim trenucima, ali sada kada sam odspavao, nekako sam sredio dojmove i gledam s optimizmom na budućnost. Ma sve će biti u redu, ne brinite ništa - rekao je Čupić nakon teške nezgode u kojoj je ostao bez pola prstenjaka na lijevoj ruci.

A u reprezentaciji potpuni šok. Izbornik Lino Červar je obavio trening u četvrtak navečer na kojem Čupić nije bio jer se jednostavno u potrazi za mirom pokupio u hotelsku sobu.
- Svi smo šokirani. To je nesumnjivo veliki hendikep za nas u ovom trenutku. Situacija je takva da imamo na raspolaganju Horvata i nastavljamo raditi dalje, a svi želimo da se Čupić što prije oporavi i vrati - rekao je hrvatski izbornik.
Reprezentacija nastavlja pripreme u Crikvenici danas prije podne, a nakon toga će dobiti slobodan vikend do novog okupljanja u Zagrebu početkom sljedećeg tjedna. Na žalost, bez Ivana Čupića.



Post je objavljen 25.07.2008. u 13:31 sati.