Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Humanitarna akcija, HRT, obitelj Šilić



Kao što smo obećali autoru i pokretaču humanitarne akcije "Podarimo Anji osmjeh na lice" da ćemo od početka akcije (14.07.) pa sve do kraja akcije (14.09.) svakog petka objavljivati trenutno novčano stanje ove akcije, danas (petak) objavljujemo da je trenutačno sakupljeno stanje iznosi 1.450,00 kuna na žiro računu te 280 eura na deviznom računu.
Na kraju humanitarne akcije (14.09.) uz sakupljeno stanje objavit ćemo i imena (bilo po prezimenu, nick imenu ili pod anonimnim) svih sudionika u ovoj humanitarnoj akciji.
Napomenimo da su za ovu humanitarnu akciju uz saborsku zastupnicu Vesnu Skulić zanimanje pokazali i hrvatski mediji. Kroz nekoliko dana svoj posjet našem domu najavila je i naša najveća nacionalna kuća Hrvatska radio televizija koja će napraviti priču sa nama i pokretačem akcije. O samom dolasku HRT ekipe i kad će prilog biti emitiran čitajte u jednim od naših sljedećih postova.

Danas nam u goste stiže naša draga obitelj Šilić, koja već godinama živi i radi u Švedskoj.
Pošto je obitelj Šilić na odmoru u Hrvatskoj (obitelj Šilić ima kuću u Metkoviću), ovo nam je bila jedinstvena prilika da ih za vikend ugostimo u našem domu i da im na neki način zahvalimo za sve što su učinili za našu malu princezu, te da im uzvratimo za gostoprimstvo koje su oni nama pružili lani u Metkoviću.

Što se pak nas i naše Anje tiče i dalje je sve po starom. Anja i dalje ima svoj uhodani ritam a mi se polako spremamo za godišnji odmor. Ako sve bude u redu nakratko ćemo Vas napustiti početkom kolovoza i do 15 kolovoza prepustiti se malo čarima zasluženog odmora.

Eto, to bi u kratko bilo za danas to. Nadamo se da će te ugodno iskoristiti ovaj vikend i da će te se odmoriti za nove izazove koji Vas očekuju u novom radnom tjednu.
Veliki pozdrav wave i veliki osmjeh cerek ostavlja Vam ekipa male Anje.


Post je objavljen 25.07.2008. u 08:00 sati.