Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljupka

Marketing

Jesen,prava pravcata

Ovo stvarno nije normalno.Upravo sam upalila plinsku peć na poslu ,jer se smrzavam,a još sam i prehlađena.Temperatura je oko 12 stupnjeva,hladno je ko vrag,a danas je 24.7.
Prije 19 godina je 25.7. bila takva vrućina da je bilo stvarno za ne izdržati.Ja sam bila u bolnici,u ovo doba sam vrištala od bolova,a točno u 6 i 10,tj.18 i 10,rodio se moj prvoređenac.
Nisam napisala da je prijemni prošao i da on nije uspio upasti na fakultet od prve.Nadam se da će mu to uspjeti na drugom roku u 9.mjesecu.Prijemni je stvarno bio prestrašan,pitanja nebulozna i nerješiva,glupost do gluposti.Ali,tako valjda mora biti,moraju se izvući novci od roditelja za prijave još jedanput po 300 kuna pa to jako lijepo dođe fakultetu.Da se ne govori o onih 5.500,00 koje moramo dati za upis.Užas,studirati stvarno nije jeftino.
Radim još tjedan dana pa onda me nema mjesec dana i to jedva čekam.Pa makar bila i kiša,samo da budem kod kuće i ne idem na posao.Na more bi trebali ići 1.8. baš na kćerkin rođendan.Zapravo smo ga jučer proslavili,došle su njene prijateljice i sve je prošlo dobro unatoč dosadnoj kiši koja je i jučer padala.
Baš ona prava sumorna jesen.


Post je objavljen 24.07.2008. u 15:00 sati.