Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limun10

Marketing

POLJSKA POSLJEDICA-Baliću otišla 'sedmica, a dobio je i Schanzov ovratnik!

Image Hosted by ImageShack.us


Žalio se na bolove i mučninu pa smo preventivno obavili pregled. Nalazi su dobri s obzirom na snagu udarca - rekao je dr. Tomislav Kukin
Ivano Balić u srijedu ujutro nije bio na treningu. Uspomena od neopreznog Michala Jureckog ipak je bolnija nego što je izgledalo. Nakon utakmice u utorak u društvu dr. Kukina i fizioterapeuta Mušaka išao je u Rijeku, gdje je snimio glavu. Dobio je Schanzov ovratnik, ali više preventivno, jer nalazi pokazuju da potresa mozga i lomova nema.
- Dobio je jak udarac, od čije je siline puknuo zub. Žalio se na bolove i mučninu pa smo preventivno obavili pregled. Nalazi su dobri s obzirom na snagu udarca od kojeg se odlomio zub (sedmica gore!), ali smo se s obzirom na mučninu odlučili na Schanzov ovratnik, više preventivno, te na kratko mirovanje - rekao je dr. Tomislav Kukin.


Balić je ostao u hotelu u srijedu ujutro, Metličić je trenirao u teretani jačajući koljeno uz trenera Jurišića, a Duvnjak sav oblijepljen trakama po vratu odradio trening bez problema. I njemu je uspomena od Michala Jureckog ostala. Inače, vježbali su obranu, posebno su dobre volje bili Dominiković i Vori, a inspiriran za izvođenje sedmeraca Čupić

PORAZ Poljska opomena izborniku u posljednjoj prijateljskoj utakmici uoči odlaska u Peking
Červar: Poljaci su bili kao lavovi, a mi smo ih gledali


Image Hosted by ImageShack.us



U drugoj prijateljskoj utakmici rukometaši Hrvatske pobijeđeni su od Poljske s 24:31 (15:12). Tako su svjetski doprvaci uzvratili europskim. Bez obzira što smo igrali oslabljeni naši rukometaši sjajno su odigali prvo poluvrijeme. Mirko Alilović imao je deset obrana, a Blaženko Lacković i Mirza Džomba vukli su za cijelu momčad. I obrana 6-0 bila je na visini zadatka.

- S tih prvih trideset minuta moram biti zadovoljan. Ono što se je događalo u nastavku ne znam kako bih komentirao. Oni su se borili kao lavovi, a mi smo igrali kao umiljate mačkice. Oni su tukli u napadu i obrani, a mi smo sve to samo gledali - rekao je izbornik Lino Červar.

Prvi pogodak u nastavku postigli smo nakon devet minuta. Kada je zbog lakše ozljede iz igre izašao Lacković naš napad ostao je bez ideje protiv poljske 6-0 obrane. Previše je to bilo tehničkih pogrešaka, previše pojedinačnih bezuspješnih akcija. Ni Somić nije bio na razini Alilovića.

- Neshvatljivo je kako smo mlako odigrali u nastavku. To nije to. Tako ne smijemo izgledati - kaže Červar.
Jurašik i Jurecki, onaj koji je prvu utakmicu zbog tri isključenja završio u 20. minuti, vadili su nam mast u napadu pogađajući našu mrežu bez promašaja. I bez obzira koliko su Poljaci igrali tvrdo u obrani ovoga puta su završili utakmicu samo s jednim isključenjem i to u prvom poluvremenu.

- Činjenica je da je ovo bila prijateljska utakmica, ali nisam se nadao da ću u Peking otići s porazom. Puno toga nije valjalo i vjerujte da je Červar dobio odgovore na neka pitanja u ovoj utakmici - rekao je Lacković.







Post je objavljen 24.07.2008. u 14:58 sati.