Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturefriends

Marketing

FurIsDead.com


Vjerojatno se svi vi vec unaprijed veselite Ljetnim Olimpijskim igrama u Kini: mnoge ce nacije ostaviti politiku iza svojih ledja i doci zajedno, u miru, tako da se najveci, najjaci, najbrzi i najspretniji sportasi na cijeloj Zemlji mogu natjecati.

Ali, postoji i ruzna strana za zivotinje koje zive u zemlji domacina Olimpijskih igara, strana koju necete vidjeti u ovom tjednu: kineska industrija krzna muci i ubija zivotinje.


Zato, potpisite ovu peticiju!

Image Hosted by ImageShack.us


Preko 2 milijuna macaka i stotine do tisuca pasa budu muceni i ubijeni za njihovo krzno u Kini svake godine. PETA-in istraziteljski video otkriva stravicne prestravljene zivotinje u tijesnim kavezima koji su natrpani zivotinjama - i mrtvim i zivim - toliko da se zivotinje ne mogu niti pokrenuti, a kamo li okrenuti. Video pokazuje i da neke macke i psi jos uvijek nose ogrlice koje im je stavila njihova bivsa obitelj. Zivotinje su cesto objesene za njihove noge ili repove, i njihovo se krzno dere s njihovih tijela dok se oni zivi previjaju i bore za zivot.

Kineska industrija krzna nastavlja s mucenjem i ubijanjem zivotinja za njihovo krzno.

Kina je jedna od najvecih svjetskih dobavljaca zivotinjskog krzna. Vise od 95 posto preradjene kineske krznene odjece salje se na prodaju preko oceana, i mnogo dolazi u Sjevernu Ameriku. Psece i macje krzno cesto se predstavlja kao krzno "azijskog sakala" ili "zeca".


Zato, potpisite ovu peticiju!

Image Hosted by ImageShack.us


Buduci da je sad toliko paznje usmjereno upravo Kini, ovo je vrijeme za akciju! Zaustavimo kinesku industriju krzna i mucenje zivotinja!


Zato, potpisite ovu peticiju!


(Ako vam je, nakon sto ste procitali ovaj tekst, svejedno i odbijate potpisati peticiju molim da posjetite ovaj link, i pogledate video.)

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 24.07.2008. u 12:37 sati.