Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ole17

Marketing

..Girls have fun ..

Tko bi rekao da je već dvije godine prošlo? Tko bi rekao da sam toliko uporna ostala, i unatoč tome što i ne pišem često ova blog, ipak – on je još ovdje .. i namjerava ostati još dugo.
Kao jučer da je bilo – sjećam se točno dana kaka sam stvorila ovaj blog. Nisam se osjećala dobro. One loše emocije su prevladale. Bila sam usamljena, sama .. a to mrzim .. toga se bojim .. pisanjem na blogu shvatila sam da sam samo jedna od mnogih s istim problemima. Otkrila sam toliko sličnih razmišljanja. Čitala sam neke postove drugih koje sam imala osjećaj da sam ih ja pisala, da su to moje riječi. Blog pokazuje da nismo sami (onda kad pomislimo da jesmo), da naši problemi nisu jedinstveni (već ih proživljavaju svi adolescenti na manje-više isti način) a sve to omogućuje veću povezanost. Ponekad je dovoljno samo znat da je tu netko tko te razumije, da je netko tko je proživio isto što i ti ..
.. Ponekad je to lakše kad se radi o nekoj osobi koju niti ne zna. Neznanje tko čita ono što pišemo i tko je to ko nas razumije omogućuje nam da budemo otvoreniji i da se lakše povjerimo nego realnom svijetu i okolini koja nas okružuje. Jer okolina često zna povrijediti, iznevjeriti – a toga u blog svijetu nema.
.. Još ću istaknuti jednu stvar. Najveću zahvalu blogu dajem zbog upoznavanja jedne jedinstvene, neponovljive i legendarne osobe. On će se prepoznat u ovome. cerek
.. Možda dvije godine i ne znače ništa puno, krećući od prvih postova pa sve do ovih posljednjih uviđam promjenu. Zrelost? možda … nadajmo se ….thumbup
.. Od faksa ništa na prvom roku. Nisam uspjela. Nema veze. Tu je drugi rok. Usmjerena sam na njega. Optimistična sam. Jer, naučila sam da pesimizam puno puta bude ostvariv ukoliko dopustimo da on prevlada.
.. U subotu odlazim na put. Nizozemska. Tri tjedna. Frendica i ja. Girlsl have fun. A nakon toga krećemo u nove pobjede i upad na fakultet.
.. a po pitanju onog ostalog: ljubavni život kao i uvijek kompliciram. Sad kad malo bolje razmislim ne bi se on uopće trebao zvat ljubavni. Nema tu ljubavi. Bar ne kod mene. Ne volim. No, ne možeš muški rod zaobilaziti, a opet – kompliciraju život bez razloga.
.. nema veze – bar je život s njima zanimljiviji…cerek

Čitamo se za tri tjedna…



¤K¤L¤A¤R¤I¤S¤A¤


Post je objavljen 23.07.2008. u 22:49 sati.