Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Eitan Urbah

Na "mome" bazenu dogodile su se vazne promjene. Otisli su svi stari ucitelji plivanja i angazirana je Skola plivanja Eitana Urbaha, do ne davno izraelskog prvaka i rekordera u plivanju ledjnim stilom. Jucer sam ga zatekao gdje u uglu plivalista razgovara sa svojim malim ucenicima.



Kasnije im je demonstrirao kako treba plivati slobodnim stilom. Stajao sam sa strane i njemo uzivao u jednostavnosti pokreta kojima je doslovce proklizavao kroz vodu, kao da mu ne pruza ama bas nikakav otpor. Rekoh mu to dok smo pozirali za fotografiju i on ce meni skromno: "Ma to nije uopce nikakav problem, jer ja sam toliko godina samo plivao i plivao!!!"



No, ono sto se ne da procitati, ako ste linkali na tekst iz Wikipedije, je da se je po zavrsetku plivacke karijere Eitan tri godine bavio manekenstvom, te uz plivacku skolu otvorio i bar u Tel Avivu.

I tako se malo po malo moja prizeljkivanja ostvaruju! To je, naime, vec drugi vrhunski izraelski plivac kojega sam "uhvatio"!!! Prvi je bio, sjecate se, Miki Halika!

....................

Post je objavljen 23.07.2008. u 19:50 sati.