Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetjepozornica

Marketing

Jedan sam dan, zapravo predvečer, šetala gradom. Točnije, vozila sam se na biciklu. Nadala sam se da ću nekoga naći u gradu, nekoga s kim bih mogla popričati. Tražila sam priču. Smijeh. Neku osobu koja će me saslušati . Nekog da me razveseli. No, nisam našla nikoga. Pozdravila sam se s usputnim poznanicima, ali nikakav razgovor među nama. Udobrovoljio me malo iskren osmijeh jedne osobe koja je nažalost isto bila na biciklu pa ni s tom osobom nisam popričala. Tu sam se večer osjetila usamljenom. Jako usamljenom. Da sam htjela, mogla sam nekog možda i naći u gradu, no htjela sam da se netko sjeti mene. Usamljenost je zbilja najgrozniji, najjadniji osjećaj. Zašto kada nekog trebaš, onda te osobe nema ? Zašto se moramo osjećati samima ? Ponekad se pitam da li sam ja nekim ljudima važna. Da li oni mene smatraju prijateljem, kao što ja njih smatram . Ovaj je post ujedno zahvala svim mojim prijateljima. Hvala vam što ste uz mene ! Nadam se da ću moći uzvratiti vaše povjerenje.

Završili su upisi. Barem ovaj ljetni rok.Upisala sam opću i upala u 1.f koji mi se čini prilično ok. No, nažalost nisam upala u razred sa meni najboljom prijateljicom, najboljom prijateljicom nekih osam ( možda i više )godina. Svi koji me imalo poznaju, znaju o kome se radi. To me veoma rastužilo, ali opet niti ona, a niti ja nismo tražile premještaj. Ona se želi prebaciti u jedan razred ( nažalost ne moj ) i nadam se da će joj to uspjeti. Ona i ja smo mnogo toga prošle skupa, i znam da me nitko ( osim moje obitelji i možda još jedne osobe ) ne zna kao ona. Premda smo vrlo različite, uvijek smo si bile dobre.Naša suprotnost je baš ono što je uvijek bilo fora. Ne družimo se niti s istim osobama, niti izlazimo skupa, no i dalje se volimo. To je prijateljstvo. Sad će sve biti drukčije. Izgubile smo jednu veliku poveznicu, isti razred , no ja i dalje navijam za Datzu i Metzu. Uvijek kad smo skupa, bez obzira s kim smo, zabavno nam je.. Ako ništa, bar ćemo skupa do škole i natrag, blizu smo si, a i petak će navečer biti naš. Weee



Moj vam je savjet da od prijateljstva ne odustajete ! Isto mislim i na veze, iako prvo u oba slučaja ( posebno u drugom ) razmislite je li vaš trud vrijedan. Gibonni kaže: „ Ja ne odustajem, jedino s njom sebe vidim..Ja ne odustajem od one za koju živim.. " Ne odustajte od ljubavi bilo koje vrste ! I ne zaboravljajte prijatelje.. Jer oni pravi će uvijek biti tu za vas..

Želim vam sreću da je uz vas uvijek netko s kim ćete dijeliti sve.




Post je objavljen 23.07.2008. u 14:49 sati.