Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allaboutsharks

Marketing

..LjEtO, mOre i MorsKi pSi..

Hay..evo i novog posta, vidim da se niste bas iskazali u predhodnom postu..ali valjda cete u ovom..ovo vrijedi procitati!!!
Dok se bezbrizno kupate u dubini mora, ne pomisljate da se ispod vas ne nalazi nista osim pokojih ribica, a tu se varate. Morski psi slijede putnicke brodove jer su opskrbljeni hranom, pa kada stanu u luku tu hranu izbace u more, sto prvlaci morske pse. Ako ste porezani i jos vam uvijek tece krv, kupajte se u plicem, jer morski psi mogu jednu kapljicu krvi namirisati u 4,6 milijuna litara vode!! A, velikih bijelih psina ima i u Jadranu ( vecinom su zalutale), a njihov ugriz ima snagu od vise tona po cetvornom centimetaru. Isto tako velike bijele psine imaju zube kao "tracnu pilu" jer ako izgubi poneki zub "traka" ce se okrenuti i doc ce novi zubi! Bijela psina, dugačka ponekada do 8 metara, jedna je od najbržih i najopasnijih grebežljivaca.
U Jadranskom moru ima isto tako psa Modrulja, pripazite!
Evo par slika od Velike bijele psine i psa Modrulja:

pas Modrulj:
Image Hosted by ImageShack.us


pas Modrulj:
Image Hosted by ImageShack.us


VELIKA BIJELA PSINA - veliku bijelu psinu nazivaju i pas ljudozder, veliki bijeli ili bijela smrt. Tom putniku po svjetskim morima pripisuje se velik broj krvavih n apada na ljude i manje brodice.
Image Hosted by ImageShack.us


Velika bijela psina (veliki bijeli, bijela smrt)
Image Hosted by ImageShack.us


..............LJUDI CUVAJTE SE!......................................................................................................




Post je objavljen 23.07.2008. u 09:26 sati.