Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Potencijalno sumnjivi tipovi

Noć s ponedjeljka na utorak bila je toliko neobična da bi je neobičniju teško mogao zamisliti čak i netko s bujicama mašte u zavojitim cerebralnim labirintima.
Cijena motornog benzina pala je za sedamnaest lipa, temperatura zraka pala je za sedamnaest stupnjeva po Celzijus-Drpićevoj skali, a saznali smo da je u Beogradu, sa sedamnaest godina zakašnjenja konačno pao, to jest uhapšen (ili uhićen kako vam drago!) izvjestan kosmati lik poznatiji kao balkanski krvnik.
Sve po sedamnaest!

Međutim, ono što nas je posebno šokiralo tijekom jučerašnjeg dana svakako je otkriće izvjesnog Dragana Davida Dabića, alternativog medicinara, velikog opsjenara i kvazi-gurua neobičnog izgleda...
Nema šta, izvrsna tema za neki novi holivudski blockbuster...

Međutim...
Znate li šta sad željno očekujem?
Uhićenje Ratka Mladića!
Budući da je sezona maškara očito produžena, mene sada živo zanima, čak i više od samog spektakularnog uhićenja, u kojeg se vraga svih ovih godina maskirao već spomenuti Warko Youngich.
Jerbo, nakon otkrića njegovog kompanjona, ništa više neće biti isto.
Slutim nešto intrigantno.
Slutim nešto senzacionalno...
Danas sumnjam u sve i svakoga!
Zamislite da se jednog dana sazna kako je izvjesni Živojin Pantelić, nastavnik fiskulture u osnovnoj školi na Petlovom Brdu u stvari upravo taj traženi haški bjegunac!?
Tko bi reko???
Ili, ne daj Bože, da se otkrije kako je Warko u stvari onaj ljubazni i srdačni čičica Dobrivoje Opandrčić, koji je svih ovih godina radio kao tetak u vrtiću, pardon teča u obdaništu, tamo negde na Dorćolu?
Sve je moguće...

Širom otvorite oči...

Možda Warko danas izgleda ovako...



Ili čak ovako...



Potencijalno sumnjivih tipova ima na sve strane!

Ipak, ovo su dobre vijesti
Sve to dođe na svoje
Kad-tad
Eppur si muove...


Post je objavljen 23.07.2008. u 07:09 sati.