Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakronicnihperverznjaka

Marketing

Varivo od pastrnjaka i krumpira(WTF?)


Priprema

1. Krumpir, mrkvu i pastrnjak ogulite i narežite na kockice.
2. Na zagrijanom ulju popecite luk, dodajte pastrnjak, mrkvu, krumpir, kim i zalijte toplom vodom. Pustite da poklopljeno tiho kuha dok sve dobro ne omekša.
3. Dodajte mažuran, Vegetu, senf i Gussnel koji ste izmiješali s 50 ml hladne vode. Uz miješanje pustite da kratko provrije.
4. Na kraju umiješajte kisele krastavce narezane na kockice.

Posluživanje

Poslužite toplo posuto naribanim parmezanom.
Savjet

Gotovo varivo možete posipati nasjeckanim peršinom.



Post je objavljen 22.07.2008. u 22:31 sati.