Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Pozdrav s Mrežnice - i usput: Moje sjećanje na Radovana - i još o Slavenu Biliću, glasaču zelenih

Od jučer, nalazim se na rijeci Mrežnici, u jednom hotelčiću koji se zove vrlo prikladno "Zeleni put", thumbup, na stranačkom "kampu" za mlade zelene (ili, neformalno među nama samo nemojte nikome reć': "partijska škola"). cerek Ne da mi se puno pisat, a i da vas ne gnjavim, evo nekoliko lijepih slika rijeke i neposredne okolice. Pa da vam malo osvježe dane, kada ponovo dođu vručine.

Čuli smo jutros da je uhitilo Radovana Karadžića. Jednog od dvojice psihijatara koji su se trudili da "lud narod" učine još luđim. Pono se pričat ne treba. Jedna za povijest nevažna osobna biografska notica. Godine 1990. u Sarajevu je bio osnovan Ekološki pokret Sarajevo. Okupila se značajna ekipa iz intelektualne elite Sarajeva. I postoji jedna fotografija, gdje ja - koji bijah gost - sjedim pored jednog lokalnog razbrušenog predsjednika. Jednog od osnivača. Sjedimo mi, bančimo i smijemo se. Da, pogodili ste: bio je to Radovan.

A inače, ne mogu izdržat da se spomenem: Večernji ima danas na naslovnici turboznačajnu temu o mogućim kandidatima nacionalnističke desnice za predsjednika države. Pa onda kao mogućeg (a sve je to zapravo lupetanje prazne slame ishlapjelog Zdravka Tomca), spominju i Slavena Bilića. Koji međutim jasno reče, ničim izazvan,,da je glasovao za zelene na posljednjim izborima. smokin

Evo slika. Prvo, stara mlinica (radi!).Očekivali smo vrućinu, baš će se biti lijepo kupati. Ali eto, mogli su faktički samo hrabriji.... Ja se u ovda dva dana nisam odvažio. Možda sutra, ako sunca malo ugrije.Gost iz Osijeka: što je pusta Mrežnica kontra Dravi rijeci...Puno ove dosadne šume okolo. Samo smeta, neuredno je, zaklanja vidik... zuboZeleni kut iznad bistre rijeke i zelene livade.A ovo je specijalitet turističke ponude: odbojka u blatu! partyPost je objavljen 22.07.2008. u 19:52 sati.