Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svefreeopoznatimislavnim

Marketing

Kopirajte 20 odluka stila sestara Olsen<3


Želiš li kreirati vlastiti stil? Istaknuti svoje adute? Mega popularne blizanke Mary-kate i Ashley će ti pokazati kako se to radi…

1.Počnimo s pregledavanjem ormara:-Skloni posteljinu s kreveta pa po njemu raširi svu svoju garderobu.
Napravi 3 hrpe s tri namjene: zadržati,baciti i kolekcijski primjerci.
Sve što zaista nosiš stavi u prvu hrpu (zadržati), ono što je već stvarno
iznošeno do kraja stavi u drugu hrpu (baciti), a komadi garderobe koje
nikada nisi nosila idu u treću hrpu (kolekcijski primjerci).

2.Džemperi
-kupi džemper s rol-kragnom samo ako si 100 % sigurna da ti njegova boja dobro stoji.Naime,kragna ovih džempera nalazi se neposredno uz lice
što nije slučaj s džemperima s „V“ izrezom.

3.Jakne
-iznošene jakne od kože ili jeansa izgledaju totalno cool. Jakna od jeansa brzo će poprimiti „iznošen“ izgled ako je budeš često nosila i prala.

4.Traperice
-kada u ormaru imaš dobre traperice, ne moraš brinuti.Ako želiš da izgledaju nonšalantno, možeš iskidati porub nogavica ili ih nekoliko puta zarezati žiletom
u gornjem dijelu nogavica.Ako ti se poderu,traperice uvijek možeš skratiti i tako dobiti odgovarajuće hlače (3/4 hlače, kratke ili „vruće hlačice“)

5.Suknje
-da bi u suknji izgledala opušteno, iskombiniraj je s ravnim čizmicama i majicom. Zvonaste suknje dopiru tik do iznad koljena i stvaraju dojam
savršene figure.

6.Jakna od jeansa i hlače
-nikad nemoj nositi hlače i jaknu od jeansa istovremeno.Previše jeansa ne izgleda lijepo.

7.Miksaj
-kombiniranje je alfa i omega u modi.Isprobavaj razne kombinacije
sve dok ne dođeš do zanimljivih rješenja.

8.Odjeća čini čovjeka
-apsolutna mjera stvari u modi:mala crna haljina.Preporučujemo ti model koji dopire tik do ispod koljena-ona ti omogućava da budeš savršeno obučena za svaku priliku.

9.Naušnice
-Kupi 1 par koji ćeš nositi u raznim prilikama.takve ćeš naušnice moći nositi i uz jeans i uz večernju haljinu.

10.Modni detalji
-modni detalji omogućavaju ti da se sasvim običan styling pretvori u nešto posebno.Najbolje je da nosiš nekoliko lančića,jedan preko drugog.

11.Hlače ili haljina
-u posebnim prilikama jednostavno moraš odjenuti novu haljinu. S druge strane, i jeans može poslužiti,ali u kombinaciji sa svjetlucavim cipelama i korzetom.

12.Majica
-svaka djevojka treba imati barem jednu majicu dugih rukava crne i bijele boje
jer one idu uz sve-što znači da su kao stvorene za kombiniranje s ostalim dijelovima garderobe.

13.Outfit za tulum
-ako si u potrazi za nekim ekskluzivnim outfitom, vodi računa da ti u toj kombinaciji bude udobno.Tako ćeš moći cijelu noć provesti na nogama i pritom se osjećati ugodno.

14.Raskošne lokne
-imaš malo vremena ,a želiš da ti kosa izgleda kovrčavo? Onda večer prije operi kosu i dok je još vlažna,uvij je u labave pletenice.Kosa će ti se preko noći osušiti a ti ćeš ujutro samo malo prstima rastresti kosu i našpricati malo laka i-gotovo.

15.Njega kose
-gledaj da što rjeđe upotrebljavaš fen i peglu za kosu.Za promjenu ostavi kosu da se osuši prirodnim putem i koristi maske za kosu.

16.Usne
-stalno koristiš bezbojan sjaj za usne?zašto?Malo oje na usnama ne može škoditi
a usne crvene boje su tako uzbudljive.Budi hrabra i isprobaj razne boje. Ako se odlučiš za crvenu nijansu ruža za usne,oči i obraze našminkaj decentno.

17.Oči
-oči tamno obrubljene i osjenčane izgledaju odlično.da bi to postigla, na kapak stavi svijetlosivo ili bež sjenilo, povuci crtu duž ruba očiju u obrubi ih
eye-linerom.Na kraju, aplikatorom malo ublaži iscrtane konture.

18.Nokti
-I ti možeš imati lijepe nokte ako ispoštuješ ova 3 pravila: ne grickaj nokte, redovito ih maži kremom i brižljivo ih turpijaj. Party-savjet: budi sexy s jarko-crvenim noktima!

19.Lijepa koža
-vodi računa da u tvojoj ishrani bude dovoljno voća i povrća. Pij barem 2 litre vode dnevno da bi tvoja koža izgledala zdravo i vlažno. Jednom tjedno napravi piling.

20.Najvažnije pravilo za kraj
-svatko fura svoj stil- ovo se odnosi i na tebe.Bez obzira na to voliš li nositi klasičnu ili otkačenu garderobu, nikad nemoj zaboraviti ono najvažnije:
Nemoj nositi isključivo trendy odjeću,već prije svega onu u kojoj se dobro osjećaš!I,budi hrabra,opusti se i uživaj u modi!!!



Ako želite kupiti:
Modna biblija za sve poklonike mode: „Style secrets“, oko 13 eura
Na adresi ovdje mozete pronaci sve o modnom stilu blizanki

Post je objavljen 22.07.2008. u 18:54 sati.