Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caiccity

Marketing

Mali nogomet

Dana 21.07. u Livnu je započeo tradicionalni malonogometni turnir Ljeto 2008. Na tu manifestaciju prijavila se i ekipa Ćaić City po 4. put. Za razliku od prošlih godina kada se turnir shvaćao poprilično ležerno, ove godine to nije slučaj. Naime, za ekipu Ćaić City nastupati će redom malonogometni asevi iz Splita, ujedno i moji prijatelji, koje sam uspio nagovoriti da nastupaju za moje voljeno selo.

Neki od njih naplaćuju svoje igranje po turnirima, ali za Ćaić City to nije slučaj. E sad u čemu je problem? Bilo bi dobro pronaći sponzora koji bi bar uplatio kotizaciju koja iznosi 150 km, jer nebi bilo u redu tražiti od nekoga tko ti želi pomoći da ti još i plaća za to. A tu su još i putni troškovi, jer bi svaki put išli iz Splita sa 3 auta, pa računajte.

Moj uvjet je da uz ime sponzora u nazivu ekipe ostane i Ćaić City, jer tako smo nastupali i uvijek ćemo nastupati. A ono što Vam možemo obećati je to da Vas nećemo iznevjeriti i da ćemo ginuti na terenu. Uz to, nadam se da ćete uživati u ljetnim danima gledajući Ćaić City na turniru.

Sve zainteresirane molio bih da se jave na mail caiccity@yahoo.com.


Post je objavljen 22.07.2008. u 16:43 sati.