Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trudnjacha

Marketing

touch the screen

touch the screen


okej, svi već znaju:
uhapsilo radovana karadžića. jej! :D

krenem ja tako sinoć u krevet, puuuuno ranije nego inače, negde oko jedanaest i reko' ajd da vidim šta ima na teveu, kad ono - poslednja vest "uhapšen radovan karadžić". i to je sve. ništa gde, kada, kako, ko. i bez ikakvih prethodnih naznaka.
DM na kompu, uči šah (don't ask).
tek kad sam mu (pomalo u neverici) prenela vest, shvatim da ga je zaista uhapsilo.
i onda je palo jedno otvaranje konjaka i nazdravljanje... da, znam, znam, ne bih smela piti jer dojim, ali ekstrodrneri situejšns rikvajr ekstrodrnerni mežurs, a i popila sam samo malo... a i jednom se nazdravlja tako nečem.

malo se zabrinula oćel biti kakvih nereda, međutim - ništa. ni nacionalisti nisu ko što su nekad bili. nikolić najavljuje da će se boriti protiv toga pomoću političkih sredstava. mlako. na forumu srpskih nacionalista kukaju i plaču, grade razne teorije zavere, my favorite je da su izdajnici izazvali čak i kišu kako bi sprečili pravoverne da izraze nezadovoljstvo rofl
neki imbecili se sinoć vozaše kolima ispred specijalnog suda, a želeći da se pobune, no im kiša nije dala da izađu iz kola.
presmešno.
i da, likujem :D

a jutros saznadosmo da se radovan krio u beogradu i bavio - hold your pants - alternativnom medicinom.
ej! alternativnom medicinom, isusati.
i još se spekuliše da je uhapšen u gradskom prevozu. ej, gsp!
šta, uhapsili ga nadrndani kondukteri?

siroti gsp je izdao saopštenje:
"Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd saopštilo je međutim da nema nikakva saznanja da je haški optuženik Radovan Karadžić uhapšen u vozilu GSP-a."

prvo sam vrištala od smeha. aman - alternativna medicina! i dalje ne mogu doći sebi. pa onda, uhapšen u prevozu. pa onda još i pokazali njegovu fotku sa bradom i cvikerima. pa onda nađoše da je pisao za časopis zdrav život, te da mu je omiljena reč tihovanje, kao i da je učestvovao i na nekim tribinama.
ono, sede ljudi pored radovana i ne znaju da je to on!!!

ne znam, meni je to pomalo neverovatno. radovan pustio bradu, prerušio se u alana čumaka, propagirao tihovanje i meditaciju po domovima kulture, vozio se prevozom, njegove fotke se pojavljivale u javnosti, kao i najave za hepeninge na kojima je učestvovao (mind you, čak i na sajtu b92!) i tako više od 10 godina. i nije se znalo za to.
ma daj!

šta je sledeće? ratko je poštar koji mi donosi račun za telefon? ili je prodavac kirby-ja? ili...?
i to će se saznati za 5 godina?

nemoguće je da se do sad nije znalo za radovana. i sigurna sam da znaju i gde je ratko.
ali, odbijam danas da se bavim time.

danas likujem zbog toga što je makar karadžić uhapšen, što se taj "heroj" bavio šarlatanstvom, što je čitavo hapšenje hilariozno (i opet - gsp! smijeh), što tzv. svi-smo-mi-radovan patriote danas pate, što pada kiša, pa i ako organizuju okupljanje, to neće biti masovno, što nema skupštine pa radikali nemaju odakle da zakukavaju i dobijaju maksimum 2 minuta u vestima...



kategorija: today is a good day

Post je objavljen 22.07.2008. u 14:05 sati.