Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bljogerica

Marketing

kradem bogu dane

Često pomišjam da imam neki oveći problem s obzirom na manjak samokontrole koji me proždire iznutra. Željela bih ovladati svojim tijelom, svojom voljom i duševnim putevim. Nekako ne uspijevam niti svoje tijelo sačuvati od poriva strasti i nekontrole. Ja jako dobro znam zašto se to događa i uvjravam se da negdje dugoko u meni postoji dovoljno velika snaga da stvar uzmem u svoje ruke - metaforički i istinski te da se ispune svi moji planovi - u skladu s mojim mogućnostima.

Pod hitno si trebam naći nekoga s kime ću moći navečer ići piti. Jebi ga kada nisam za parkiće i jeftino vino iz tetrapaka. Meni treba zamračeno svjetlo, zvuk Tajlanda i mojito. Moja koktel prijateljica učii- radi dakle ono što bi i ja trebala ali eto ne ide i ne ide. Umjesto toga ja blejim u ekran i ne postojim. Ne niti u jednom bitnom smislu.

zato danas pečem palačinke. nije mojito ali skreće pozornost od skrivanja.

U ruksaku krja stola su materijali za učenje. čekaju me da posegnem za njima i da postanem ono što ovog ljeta trebm postati, ali ne uspijeva. Možda da u 23 počnem nanovo. Spavanje - dizanje u 7:00 i učenje. Učenje i učenje. POpodnevni odmor - pa opet uzorna učenica. Marljiva i željna znanja. Uvijek željna uspijeha.



Post je objavljen 21.07.2008. u 22:29 sati.