Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soapopera

Marketing

Dezerterski poljubac

Oprosti.


Rujan

Streljala sam ga pogledom jednu dugu minutu i tek tada sam presla na durenje. Njegov posprdan smijesak samo je pospjesavao buktanje bijesa u meni. Mislila sam da cu svaki cas vrisnuti. Ili zaplakati. No nije li to bilo potpuno svejedno u tom trenutku? Nije li bilo potpuno isto?
Pa, u svakom slucaju, kako god da se cinilo, ja nisam znala tocan odgovor jer mi je bilo tesko razabrati izraz njegovog lica iako sam bila poprilicno sigurna da mu misli zaokuplja triumf koji je malocas izveo.

*Mrzim te.* - saptala sam ogorceno. Iako je to zapravo bilo daleko od istine. Nisam ga mrzila ni u kojem smislu te rijeci. Ali htjela sam mu nanijeti bol, barem malo.
Zagrizla sam donju usnicu.

*Tako treba,* - odgovorio je potpuno mirno promatrajuci koliko ce mi dugo trebati prije no sto mi usnica pocne krvartit, te nastavio -
* mrznja je strastvena emocija.*

Jos jednom se samodopadno nasmijao mojoj reakciji, a to je izazvalo podrhtavanje moje donje usnice koju sam tada tolikom zestinom zagrizla da me cak i zaboljelo.

* Uh.* - bilo je sve sto sam uspjela izustiti.

Primio me za struk i povukao u nekom smjeru da nastavimo hod. Protivila sam se takvoj namjeri da me povlaci kao krpenu lutku, no bilo je presnazan i nisam imala neki utjecaj na njegove postupke.
No, dovraga, iako je bio snazan i sve, neporecivo me nijezno doticao kao da sam od tankog stakla, a sama sam si bila kriva sto se opirem.
Ubrzo sam odustala od namjere da se otmem iz njegova srdacnog, ali prisilnog zagrljaja sto je njega, ocito, vrlo obradovalo.

*Kompromis, sjecas se?*

Ma kako se ne bih sjecala, ne dajem olako obecanja i drzim do toga da se i moji uvijeti moraju ispuniti.
Iscitao mi je to iz izraza lica.
Ruku na srce, ne znam kakav sam to izraz imala, no ispustio me i nastavio jednostavno koracati i dalje se onako samodopadno smijeseci.
Moj bijes bio je kao vjetrom odnesen kad me ponovno cvrsto zagrlio i poceo ljubiti na nacin koji bi trebalo zakonom zabraniti.
Previse uvredljivo - to je bila iznuda, prisilila me da se predam. I uspjelo mu je, nego sto!
Brzo sam shvatila da dovijeka biti zarobljen u nesnosnom nistavilu i nije neka fora.
Pa sam uzvratila poljubac.

Photobucket



Post je objavljen 21.07.2008. u 19:30 sati.