Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svatkica16

Marketing

MRZIM GA

bokich, evo opet pišem novi post, makar sam svima već dosadna s novim postovima, ali nemam kaj drugo raditi pa evo....
jooj, danas mi je najdosadniji dan ... čovječe, nejdemo uopće van, doma se dosađivam i hoda oko na okolo u svojoj sobi od par kvadrata... uh, kak zanimljivo.... uopće mi se neda biti doma, doma mi je užasno dosadno... nemogu vjerovati.
commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE

p aod prošlog posta nije se baš nešto puno promijenilo osim toga što se bliži rođendan mojem glupom bratu... jao kako ga mrzim, svimas e uliziva čak i stricu... od njega bu za rođenda n dobio play station 2, od tate je dobio već jedan nogometni dres (orginalni za 200 ili 300 kn), i naravno MP3, sigurno bude od nekoga dobio i onaj mobitel koji hoće, jer je on jedini mali muški u obitelji, svi bratići su blizu 30, a on jedini ima 12. jao kako jadno. ja nikad nisam bila tak u centru pažnje, jedino kaj dobivam od staraca za rođenda je jedna ruža i čokolada, a njemu kupuju glupi i ustani MP3. nemogu vjerovat.
commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE

ja za svoj rođenda od strica nisam niš dobila. aon bu dobil play station. od 4 tete i 1 ujaka dobim samo kojih 100 kn, ak i to dobim, s tim da mi još dvije tete ne dođu s izgovorom da im nije dobro ili da moraju neke doma raditi ili neke slično, ali zato na njegov rođendan dođu svi, ali baš svi. nema koga nema na njegovom rođendanu. heh, s tatine strane imam samo polu sestrične koje nemogu doći na moj rođendan također, ali zato na njegov moraju doći obavezno. kad je bratov rođendan, to je događaj godine ali kad je moj, onda je to samo nešto usput. pa ko dođe dođe a ko ne ne nema veze kaj ne! ma ko jebe Helenu. čovječe čak mi ni nemogu preko telefona čestitiati rođenda, zovu me za kojih tjedan dana s isprikom, joj, pa tebi je bil rođendan, joj, zaboravili smo.... ah... nije meni krivokaj oni njemu sve kupku, nego jednostavno želim da se i mojeg rođendana sjete,a ne samo njegovog. dosata mi je da svi misle da je on još mali i da je neznam kaj.... čovječe pa ima 12 godina.ja sam s dvanaest ogdina čuvala i njega i male bebače i sve sam radila kaj inače ne rade deca u toj dobi..... a on je još mali pa nemože. šmjc, jadna beba.
commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE

mah daj skockaj se, mrzim ga...
pa ostalo je sve po starom naravno, kaj bi bilo novoga kod mene, kod mene nema nikad niš novoga
pa idem.. pozz svima !

commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE


Post je objavljen 21.07.2008. u 18:21 sati.