Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Pitomački PING na 3. Igrama bez granica

Legrad


U subotu su na dravskoj plaži Sip(Halasz Csarda,Legrad) održane treće "Igre bez granica" u organizaciji legradske Udruge mladih i Udruge Eko-Legrad.
Pitomačke boje branila je i predstavljala ekipa iz Udruge PING koja je po prvi puta sudjelovala na ovim igrama zahvaljujući organiziranom prijevozu od Općine Pitomača.Ukupno je nastupilo 15 ekipa iz tri županije te jedna ekipa iz Mađarske.
Pobjednik ovogodišnjih igara je koprivnička Udruga športske rekreacije podravskih studenata, drugo mjesto osvojila je ekipa "Stanišić" iz Rijeke, a treće Bad blue boysi iz Legrada.
Naša ekipa završila je na diobi 4.mjesta zajedno s još dvije ekipe dok su u pojedinačnom plasmanu pobijednici u odbojci na pijesku.Uz ugodno druženje po lijepom sunčanom danu sudionici su se natjecali u malom nogometu na pijesku,potezanju užeta,odbojci na pijesku,prenošenju vode u lavoru preko glave,puhanju melje(brašna) i ispijanju piva.
Ideja o pokretanju "Igara bez granica" potekla je od legradskih udruga s ciljem promoviranja rijeke Drave i druženja mladih,a kako se svake godine prijavljuje sve više zainteresiranih sudionika,u tome su i uspjeli.
Legrad Legrad
Sudjelovanjem na "Igrama bez granica" pitomački PINGovci upoznali su brojne regionalne udruge mladih.
Legrad Legrad

Legrad Legrad
FOTOGALERIJA GORE: Bad Art Project
FOTOGALERIJA DOLJE:Udruga PING

fotoPING


Članovi Udruge PING prvi puta nastupili na Igrama bez granica.
fotoPING fotoPING
Pobjednici u odbojci na pijesku.
fotoPING fotoPING
Naši predstavnici dospjeli su do pulufinala u potezanju užeta.Jedna od disciplina na "igrama" bila je i ispijanje piva.
fotoPING fotoPING

UPDATE:kako je bilo đurđevačkoj ekipi iz Udruge Peski

Post je objavljen 21.07.2008. u 15:28 sati.