Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavusanakubik

Marketing

eWo Ga..sTiŽe GoSpOn PoSt.. :)

kad se sve zbroji i oduzme..vikend je prošao dobro..normalno, moglo je biti i bolje..al budem se ja držala onoga što je bilo, ne onoga što nije ili što je moglo biti..subota (po meni), ne tako dobra..nedjelja, puuuno bolja..
S U B O T A :)
premda smo shvatile da nema smisla izlazit van prije 10, a ne da nam se biti doma sve dotad..morale smo naći neko rješenje..nije bilo teško..kupile smo 4 litre vina, ošle u stan, napravile pol-pol i bambus, odvrnile glazbu i..uživale..plesale, zajebavale se..i bilo nam je bolje nego da smo izašle van i skitale okolo gradom dok se ne nakupi rulje u bircevima..recimo da smo se malo "podmazale & zagrijale" prije odlaska u civilizaciju..sad trenutno se ne mogu sjetit kada smo krenule na centar..bilo rulje u našem omiljenom bircu pa smo morale sjesti u neki separe..a ja taaaako ne volim separe..ne volim sjedit, stalno bih se šetkala ili plesala..ma sve, samo ne sjedila, i to još u separeu!!al jebiga..morale smo..prelazile smo relaciju Laguna - Veto u nadi da će u Vetu biti rulje kako to inače biva..al ko za vraga, u Vetu ni r od rulje..pomalo razočarane, vratile smo se u Lagunu..i ajd da se ne kaže da se nismo zabavile, zaplesale smo..jeii..
dočekale fajront uz pjesmu baš primjerenu za fajront..ti si mi u krvi..i uz riječi našeg DJ-a "vidimo se iduće subote" otišle doma..meni je na pameti bilo jedno pitanje: kako to da nam nije bilo fenomenalno, a u bircu je do fajronta bilo rulje..čudno.. :)
N E D J E L J A :)
prošla bolje od subote..viljevački kirvaj..popodne smo ošle kod nikoline na kolače, prasetinu, janjetinu..malo napunit želudac..iz praxe znamo da nije preporučljivo pit na prazan želudac..držala sam se toga..ali opet sam pila iako sam popila tabletu jer me glava bolila..i dobro si majo rekla, bilo mi je samo bolje..
u Lotus smo krenile prije 9, a stigle nekih sat vremena kasnije..raznorazni incidenti putem..čekale mariju i još pat cura dok se nisu našminkale, meni se odlijepila cipela (ali zanemarimo to), maji se odlijepila papuča..e to se nije moglo zanemariti..morala je obuti nešto drugo..marija joj je posudila nešto..i nekih sat vremena kasnije od planiranog, stigle smo..sjele i počele pit..malo tekile, malo jegera..ma ludilo..
mislila sam da ću cijelu večer biti sa curkama..ali jebiga nisam..otišla sam s dečkom u jednu šetnjicu..recimo da sam morala nešto riješit s njim..i zadržala se..povratak među ljude je uslijedio kad su počele stizat poruke tipa: di si? i kad dolaziš kući?..
Maja i Petra se rasplesale, ja i Barby sjedile i pričale..e barbara i mi smo imale akcija sinoć kad su one otišle plesat rofl ..blago nama.. =)
oko pola 2 smo otišle doma..i stvarno izmorene legle u krevet..
btw.. nina, bilo nam je super..thx što si nas zvala.. =)


to bi bilo to od mene.. :)
sada je red na vama...

Post je objavljen 21.07.2008. u 14:22 sati.