Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanythings

Marketing

CHRISTOPHER LEE

Sorry jer dugo nisam vračala komentare . Napisala sam u prošlom postu da neću baš dolazit na blog . Rekla sam da ću ponekada napisat možda koji post pa evo . U Pulu je došao jedan glumac koji glumi u dva moja omiljena filma i u jednom dobrom koji mi nije baš omiljeni ali je dobar . Glumio je Sarumana u Gospodaru prstenova , Grof Dookua u ratovima zvijezda i u zlatnom kompasu .U četvrtak sam išla na Kaštel jer je tamo bio neki film u kojem je on glumio . Nije bio loš film . Onda u subotu sam išla gledat intervju sa Christopher Lee . Nakraju je davao autograme ali ja ga nisam uspijela dobit jer je brzo otišao zato što je trebao ići u Arenu na otvaranje filmskog festivala . Ja nisam mogla ić na otvorenje zbog nekog rođendana ali sam gledala otvorenje na TV -u i vidjela vatromet .

Evo slika kao Saruman :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


O CHRISTOPHER LEE :


Christopher Lee je u svojoj impresivnoj šezdesetogodišnjoj karijeri nastupio u više od 250 filmova i serija, među kojima starije generacije filmofila najviše pamte Drakulu, Mumiju i Čovjeka sa zlatnim pištoljem, a mlađe generacije njegove uloge čarobnjaka Sarumana u trilogiji Gospodar prstenova i Grofa Dookua u Ratovima zvijezda.
Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, Lee je međunarodna filmska zvijezda s uvjerljivo najvećim brojem odigranih uloga, a intenzivno snima i danas.
Christopher Lee u Puli će u četvrtak, 17. srpnja u 21,30 na Kaštelu predstaviti svoj omiljeni film Rasputin iz 1966, dok će se u subotu, 19. srpnja od 19,30 (do 20,30) u Kinu Valli održati razgovor s Christopherom Leejem za medije i građanstvo, a te večeri će mu u Areni biti uručena posebna festivalska nagrada za životni doprinos filmskoj umjetnosti.

Evo . To bi bilo to . Sorry ako ne odgovorim na komentare ali vi svejedno komajte .
bayyyy
wave




Post je objavljen 21.07.2008. u 14:07 sati.