Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whatapity

Marketing

...eventualno zelene starke...

...kiša...i koliko god se vi trudili uljepšati ovaj, ili bilo koji kišni dan, mišlju da se radi samo o ljetnoj kišici, realnost će vas uvijek prestašiti mogućim poplavama, grmljavinom; odronima, urušavanjem...blizzard!

Ali kao i sva mlada i nadobudna bića, vjerovat ćete svojim mislima, zaputiti se na laganu šetnjicu ispunjenu obećanjima i nadom da neće pasti onaj ljetni pljusak koji vas tjera da počnete bježati kao da vas progoni vlastita sjena.
Naravo...vaša šetnja automatski postaje javna i svima vidljiva; trebate pripaziti pri odabiru svoje odjevne kombinacije. Vrijeme je promjenjivo.
Nikad ne smijete zaboraviti da vam treba biti udobno na toj šetnji. Vi birate koliko će trajati, vi birate kojim putem ćete krenuti, vi birate odredište i cilj.
Ovo ljeto nose se šarene boje i prozračne tkanine...nemojte zaboraviti da pred ciljem trebate izgledati zanosno baš kao i onog trenutka kad ste krenuli na putovanje, na šetnju. To što ste uspješno stigli do cilja, ne znači da ćete tamo i ostati, kad-tad morate se vratiti u svoj dom!
Vi se bližite cilj, ali bliže mu se i crni oblaci. Zamišljate moguć sretan kraj, možda ako sjednete u kafić i izmjenite riječ, dvje s nekim, možda se stvari riješe, nestanu crni oblaci.
I dok vi zamišljate plavo nebo...sijeva! Nije završilo kako ste priželjkivali...
Srećom, ponjeli ste kišobran, niste obukli vruće hlačice, niti korzet, niste obuli štikle, niti japanke.
Traperice i majica s kratkim rukavima...borba u vašim mislima je nastupila tek kad ste trebali odabrati cipele...obuti one crne ili ne, eventualno zelene starke?!
" Fam fatal" - ništa vas ne može iznenaditi!



Post je objavljen 21.07.2008. u 13:02 sati.