Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

TKO JE TKO

422


Dragi naši blog prijatelji.

U posljednje vrijeme imamo priličnih problema s komentarima, zapravo s nadimcima, avatarima i linkovima. Kako radimo sa nekoliko blogova jasno da je prilikom komentiranja potrebno mijenjati i nadimke pod kojima komentiramo. No editor komentara često nam prilikom objave komentara brka nadimke, avatare i linkove. Problem je to veći što nakon objave komentara na jednom blogu često budu automatski izmjenjeni naši podatci na svim blogovima na kojima smo komentare ostavili.
Na taj se način dešava da se pored moga avatara pojavljuje nadimak Drage ili obratno. Jasno da to može i vas dovesti u zabludu. Ispravljanje takve zajebancije oduzima dosta vremena i živaca. Na ostavljenom komentaru vidimo da je sve u redu a kada se naknadno vratimo vidimo da je sve promijenjeno.

Dugo su vremena neki blogeri pokušavajuči otkriti naše identitete tvrdili da smo Draga i ja ista osoba, da samo netko od nas piše sve blogove a predstavlja se kao dva blogera. Mi smo sretni da smo to ipak nas dvoje sretnih i zaljubljenih do ušiju.

Nadamo se da će ovo pojašnjenje otkloniti vaše nedoumice ako slučajno na svome blogu primjetite nelogičnosti.
Obratili smo se blogu za pomoć i čekamo odgovor.

Na blogu Drage možete čitati
Oduzeto djetinjstvo

Post je objavljen 20.07.2008. u 23:42 sati.