Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6dark6room6

Marketing

...JEDNA NIT SVIJETLOSTI U ZEMLJI TAME...

Hey..
Na ovim praznicima mi je užasno dosadno… ne znam kud bi sama sa sobom. Idem van i tak malo. Užasno mi fali jedna osoba. Tu osobu vjerojatno više ne budem viđala tak često od 1.8. i onda… hjoooj. Užasno će mi faliti… hvala Bogu što sam toliko sposobna da se sjetim nekoliko načina da ga barem čujem ako ga ne budem mogla vidjeti neko vrijeme. Nadam se da ne dugo… Naj gorje je kad nekog volite, al stvarno volite i onda ju ne vidite po nekoliko mjeseci.

Inače ovako, ok sam. Mirna sam. Neke stvari su se konačno pokrenule. Ima nešto u onoj uzrečici da istina uvijek na kraju izađe na vidjelo. Bila sam u klinici. Znam da dosta ljudi ne zna o čemu se radi, a i ne mora znati. Što ih manje zna, to bolje. Za njih i mene, i nju, i njega, za sve. Uglavnom, oduševljena sam klinikom. Imam osjećaj da konačno netko i mari za naše osjećaje i stvari koje nas muče, uz moje starce naravno. Tek sad sam shvatila koliko su super, zapravo. Uvijek sam bila skeptična, mislila kako su onakvi, ovakvi, kako su svi drugi bolji. A sad, mislim da sam konačno shvatila da nema boljih od njih.

Iako sam s tatom uvijek imala bolji odnos nego s mamom, u zadnje vrijeme se i to promijenilo. Ne, da ne bi krivo shvatili, kao da se situacija promijenila. Nije. Tata i ja imamo isti odnos kao i prije, čak i bolji, a s mamom. To je neusporedivo. Kako smo se prije za svaku sitnicu znale zakačit i posvađati onako full. To je sad totalno nepoznata situacija. Super mi je što mogu s njima pričat o svemu. Imam osjećaj kao da su se konačno pomirili s tim da više nisam kao Mihael i da me ne trebaju tretirati kao novorođenče. Čak smo se uspjeli dogovoriti i oko škole. Nisam mogla vjerovati kada mi je mama rekla da ne očekuje da ću biti odlikaš. Moja mama, koja je uvijek patila da ja budem u svemu prva i naj, naj, sad mi kaže kako će biti prezadovoljna ako ću proći s vrlo dobrim il čak i dobrim, jer da je čula kako je moja škola užasno teška i kako joj je drago da sam bila hrabra i upisala to mada sam znala da ću biti jedina cura u razredu i da je užasno težak program.

Jedva čekam da krenem u srednju. Volim upoznavat nove ljude, okolinu. Nadam se da ću se snaći, i da budem našla i neku žensku ekipu, a ne da ću samo s dečkima provodit vrijeme, mada mi to ne bi bio neki problem jer sam odrasla s dečkima i nekako lakše komuniciram s njima nego s curama. Ah.

Još jednom ponavljam da ću biti užasno tužna ako se odvojim od jedne osobe. Al, što je tu je…

Ok, mislim da je ovaj post puuno predugi… javljam vam se uskoro! Pusa!




Post je objavljen 19.07.2008. u 22:09 sati.