Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dorisinblogach

Marketing

evo nesh od seriji kuca na plazi a pogotovo o jesseu!!!!!!

Jesse McCartney glumi u seriji Kuća na plaži. Koja je upravo završila.

Slatki Jesse jedan je od likova serije Kuća na plaži o modnoj kreatorici Avi Gregory koja odgaja djecu svoje pokojne sestre uz pomoć mladih prijatelja čiji je život nesputan i vezan samo uz plažu i ocean. Jesse glumi 16-godišnjeg Bradina, najstarijeg od troje djece Avine pokojne sestre. Jesse ti je, osim po ovoj seriji, sigurno poznat i po svojim hitovima poput Beatiful Soul, Dont'You, Why Don't You Kiss Her. On je u svijet slavnih ušao sa samo sedam godina pjevajući u školskom mjuziklu. Sa 10 godina već je imao premijeru na Broadwayu u predstavi Kralj i ja. Krenulo mu je super pa se ubrzo pridružio dječjoj grupi Sugar Beats kao vokal. Dečki su ubrzo zavladali scenom i čak tri njihova albuma bila su nominirana za nagradu Grammy. Band se ubrzo raspao, a Jesse se odlučio na solo karijeru. Uspjeh u glazbi nije mu, međutim, bio dovoljan jer se ovaj ljepotan istovremeno bavio i glumom.

Cake o Jesseu:
* Jesse ima mlađeg brata Timmyja i sestru Leu, a odrastao je u gradiću Ardsleyju u američkoj državi New York, gdje je i završio školu.
* Gdje god da se pojavi, Jessea napadaju cure, svi traže njegov autogram, žele ga dodirnuti. On za sebe kaže da je osjećajna dušica i da ga popularnost ponekad stvarno zbuni.
* Obožava pjevanje i nastupe na koncertima, kaže da na sceni rijetko ima tremu.
* Obožava sport, romantične šetnje, nježnu glazbu, neobavezno gledanje TV-a i - kuhanje! Kaže da se kuhače prihvatio još kao klinac.
* Najdraže mu je godišnje doba jesen, obožava šetati šumom sa svojom voljenom kad s drveća otpadne lišće.
* Ima ljubimce štakore koji se zovu Mocha i Blanche, a lud je za bungge jumpingom......
samo mogu reci jedno...wowim gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Post je objavljen 19.07.2008. u 17:31 sati.