Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvaspisateljica

Marketing

Happy Birthday to me...

Da..Danas mi je ročkas...Darkman je upravo javio da se malo istrošio pa se ljutim na njega.Rekla sam mu da mi ne treba ništa kupovati i da mi je dovoljno što me voli.
Ovako...Što se tiće toga jesam li ja emo ili nisam...Ja jesam emo cura.A to što mislim da su svi emachi prerasli misli o samoubojstvu i rezanju ne znači da nisam emo.A takva glupa razmišljanja molim zadržite za sebe(posebno jedna blogerica)...Ispričavam se što sam otresita i pomalo gruba,ali mi je dosta da me neki ljudi kritiziraju na blogu,a nemaju pojma o meni.Da to radi neki bloger koji me zna,npr. Nela,Bene ili Ratko,onda bih to podnjela.Ovako to NE podnosim.
Ja ne kritiziram druge na blogovima,samo iznosim svoje mišljenje,a ne namećem ga.A to što drugi misle da su najpametniji na svijetu i da su emo ako su se rezali ili pokušali ubiti,to nije moja briga.Ja ZNAM što je emocore...Nitko drugi me ne može uvjeriti da ne znam...Zato i ne pokušavajte...Osobito ako ste emach koji ne zna tko je Alex Evans ili što je straight edge...Ne zanimate me...U redu?

Još jednom se ispričavam...

Vaša

Mrtva Spisateljica

Post je objavljen 19.07.2008. u 14:52 sati.