Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unperfectsoul

Marketing

Opet kukanje...



Prvo da odmah kažem kako mi je dobro bilo u Rovinju.. Obožavam svoje društvo, a i još sam se više zbližila s nekim članovima tog društva... Jedva čekam sljedeću godinu. To je nešto što se pamti dugo, dugo, dugo...
Odnos s Čudakom tamo je bio na razini – nule... Uopće nismo komunicirali.. Dapače, većinom me ignorirao, tj. uopće nije obraćao nikakvu pažnju na mene.. To me niti nije toliko zamaralo s obzirom da sam bila sa svojim društvom, i da mi je bilo lijepo...
Kad smo se vratili u Zg, Rovinj je bio glavna priča, a naše društvo se nalazilo na plesnjacima... Tu sam čak i počela nešto komunicirati s njim, ali na nekoj srednoj razini.. Niti potpuno izolacija, nit neko posebno komuniciranje..

No, počeli smo se zafrkavati s još jednim frendom preko msn-a.. Zapravo taj frend je povezao svo troje, dok smo igrali poker (na face-u.. hehe) i krenula je zafrkancija.. Čak sam ja više komunicirala s frendom, nego s njim.. al ok..
On (Čudak) mi je trebao spržiti jedan cd, i donijeti. Kao i uvijek, reagirao je na način da si ja sama moram doć po njega ako ga hoću.. No, tada je zezancija krenula na seksualne teme, tako da je ispalo da ću ga ja pozvati kod sebe na „druženje“... To je sve i bila zezancija, ali on je trebao ići na more, tako da sam stvarno htjela da dođe donijeti taj cd, jer mi je trebao... I došao je..Oko 1 ujutro..
Kao i inače kad je dolazio, situacija je bila normalna. Pričali bi, zafrkavali se malo, i onda bi on otišao.. Tako je bilo i ovaj put..
Nakon početnog sjedenja na stolcu prebacio se na krevet.. I tako smo pričali ležeći jedno nasuprot drugome.. Možda se to čini kao nešto veće, al rekoh, to je i inače normalno kod nas..
No, tada.. nešto se dogodilo.. On me poljubio.. I tada se isti tren izmaknuo i ponovio istu rečenicu koju sam ja njemu rekla na bazenu tada... Ne mogu vjerovati da se točno svega sjeća... Naravno, samo me zafrkavao, jer je nastavio dalje.. Ostatak noći. (dobro, 2 i pol sata) smo nastavili s nježnostima.. Ali nismo išli „do kraja“.. Iako je to zapravo i bila očito neka njegova namjera, ja jednostavno nisam mogla.. Sprečavalo me nešto.. A to nešto je zdrav razum.. Naravno, mogla sam iskoristiti tu situaciju i gotovo, ali čemu?? Da mi 3 mjeseca nakon bazena samo tako dođe i želi nešto takvo.. Moje ponovno (ovaj put ipak malo drukčije) odbijanje ga je opet uvrijedilo.. Tako da sam sutradan od njega čula u istom tom razgovoru nas troje prijatelja, da zaboravim na sve... Dobro, ja bih to zaboravila, bilo je lijepo dok je trajalo (jako lijepo), ali sad nastavljamo dalje..

Ali.. Ne znam koji mi je vrag! Ne mogu zaboraviti.. Ne mogu se niti oteti činjenici da je on kreten koji me hoće iskoristiti.. Ali, također imam neki osjećaj da on tada to nije mislio ozbiljno (tada = kad je rekao da zaboravim).. I da je užasno neodlučan (takav je i inače po prirodi).. Ali, jučer smo se vidjeli nakon svega toga na plesnjaku.. Skužila sam ga dok sam plesala s drugim dečkom.. On je plesao s jednom curom.. Nisam ga pozdravila, nije ni on mene.. Pa plešemo..Al, tada je moj partner pozdravio njega.. I kad smo krenuli na mjesto, završio je slučajno pored mene i zagrlio me... To je bio neki prijateljski zagrljaj (ili možda ipak nije, a ja sam to tako shvatila, kad je prethodni dan napisao one riječi.. I možda sam ga upravo tada ja opet nekako reagirala, pa se on odmaknuo).. No, nakon toga.. On nije ni pogledao u mom smjeru, ni prozborio riječi samnom.. Nije me ni pozdravio kad je odlazio.. (kao što me nije ni poljubio na rastanku kad je odlazio od mene, već je otišao sa „aj bok“)..
To me danas pogodilo... Ta njegova hladnoća jučer.. Ne znam.. Zaista ne znam šta da radim.. Da mi je frendica u takvoj situaciji rekla bih joj „ma pusti ga.. kreten, ne zaslužuje te..“.. Ali ne mogu to napraviti.. Ne mogu prestati osjećati nešto za njega.. Jer i osjećam.. A opet, ne mogu mu reći da ipak nešto osjećam.. Ne mogu skupiti hrabrosti i poniziti se tako pred njim.. Što da radim?? Ah...


Post je objavljen 19.07.2008. u 14:07 sati.