Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fearsofpain

Marketing

rodendan.. hihii. <3

evo dosao je i taj dan.. 19.07 .. Moj rodendan.rofl dan kada sam dosla na svijet.. danas vec 16 godina uljepsavam (hehehe) ovaj svijet i dajem mu neku svoju toplinu, radost ali i sve sto ide uz zivot.. sa svojih 16 godina sam dosta toga prosla.. bilo je tu svega..
Uvjek cu se sjecati kada sam bila jos mala.. i onda smo ja i moji roditelji isli dan prije mog rodendana, kupovati razne stvari za proslavu.. grickalice, pice, tortu.. hehhe.. a sto sam starija, toga vise nema.. oni jos uvjek zele to.. jos sam uvjek njihova mala curica.. ali prerasla sam takve zabave.. iako su mi veoma drage i zauvjek ce mi ostati u srcu.. Danas se idem zabaviti u grad sa prijateljima.. onaj frend zauvjek pripada proslosti i to ce tako ostati.. njegova doluka.. ali u neku ruku i moja.. evo dopisujemo se cjelo jutro.. tj.svadamo.. ali ne uzimam to k srcu.. jer me nemoze povrijedit vise nego sto vec je.. nije mi cestitao rodendan.. reko je da bi me rade vidio, poljubio i cestitao mi..a ne preko sms-a.. ali vjerujte, to laze.. nije ni bitno vise..
danas zelim samo uzivatii i ne brinuti o losim stvarima.. imam uza sebe osobe koje volim i koje vole mene i to je jedino bitno.. ee ii hvajaaa na poklonimaa, jaako su jepiii.
uzivajte mii.smijeh

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 19.07.2008. u 13:45 sati.