Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Raj na zemlji

Bolji naziv za ovaj blog bio bi "velika očekivanja", koja se, naravno, nisu ispunila. I prije sam bio u takvim situacijama, pa sam ovaj put već i očekivao razočaranje. N'Touch je klub koji privlači prvenstveno Azijsku klijentelu. Još odavno sam primijetio da glatki, mršavi, kosooki, crnokosi dečki iz divne zemlje Azije pogađaju osjetljivu notu u mom tijelu. Drugim riječima, neodoljivi su! Kad mi je Pedro rekao da idemo u klub u kojem se sastaju ti dečki i njihovi obožavatelji, očekivao sam da će to biti raj na zemlji.

Prva stvar koja me razočarala bila je veličina kluba. Prilično mali prostor u koji se jedva naguralo dvjestotinjak ljudi. Većinu vremena smo se morali naguravati, što na kraju krajeva nije bilo ni tako loše. :-) Drugo razočaranje je bilo u klijenteli koja nije bila tako "hot" kao što sam ja zamišljao. Ali to je moj problem prevelikih očekivanja. Queer as Folk je jedno, a realnost je drugo.

Bilo mi je žao Pedra koji je tamo išao ne bi li upoznao nekog bijelog ljubitelja azijske krvi, međutim, disproporcija u korist azijata je, na moju radost, a na Pedrovu žalost, bila prevelika. Razgovarao sam s dvojicom jako zgodnih frajera koji su izgledali fantastično, pogotovo dok su plesali u techno ritmu. Ovo je bio izvanredan uspjeh s obzirom na raniji napis o problemima oko upoznavanja. Mislim da je trik u tome da se izbace iz glave prevelika očekivanja, onda je puno lakše biti prirodan.

S jednim od ovih frajera (Brian) sam plesao dok obojica nismo bili mokri od znoja. Kasnije sam skužio da je Brian došao pripremljen – presvukao se u rezervnu majicu koju je donio sa sobom. Dobar trik. Dobio sam njegov broj, ali sumnjam da ću ga zvati. Drugi frajer mi se više sviđao, izgledao je poput anđela. Nekoliko puta smo se susreli pogledima, a poslije toga je on skinuo majicu i popeo se na podij gdje je ostatak večeri plesao topless. Tijelo mu je bilo bolje isklesano od "go go" plesača s druge strane podija. Uživao sam ga gledati, ali u isto vrijeme sam skužio da nemam šanse. Međutim, nakon zatvaranja i nakon što smo ostavili Briana, iznenada sam skužio da ovaj frajer čeka taksi sam na ulici. Nije mi bilo jasno kako je moguće da takav frajer odlazi sam iz kluba. Pod utjecajem alkohola i uz Pedrovu podršku, odlučili smo ga upitati. Tip je bio vrlo pristupačan i nadasve normalan. Saznali smo da živi u istom gradu gdje i mi, a odmah nakon toga i da ima dečka. Šteta. Nije mi bilo jasno kako mu dečko dozvoljava da ide sam u grad i da pleše topless u klubovima. Rekao je da uživa plesati. To je bilo očigledno.

Post je objavljen 14.02.2005. u 17:28 sati.