Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bodomreaper

Marketing

Vjeran I Nikola ....

Upoznali smo se snjima Tomi prije 7 godina a Dario prije 3. O Vijeranu mozemo rec da je prije slusao techno i tako neke gluposti a sad je teski metalacthumbup, a Nikola hmmmm duga prica slusa Techno, Rap, Hip-Hop, Hladno pivo party.
Svaki dan kad idemo van Nikola mora kupiti Palacinke u gradu, al ono to kad mi sjedimo dosadujemo se samo upadne "Ide ko samnom po palacinku"njami ,a kad se vracamo iz grada naravno mora ic po Pizzunut.
Evo tako i sinoc je dario prespavao kod mene i bili smo kod njih do 2, ubiti stalno su se svadali i tukli zezali jedan drugoga sto sam i ja radio na pocetku pa sam dobio u Plexsus, a Dario je samo razmisljao o svojoj curi i smijao se na njihove odnosno nikoline psovke... on dobro govori HRvatski al ponekad mjesa lica rodove blabla bla. I tako cesto spaja psovke koje se nemogu spojit i da oces. Onda njegove prijetnje "Dobit ces samar sa rukom" Tomi:"Kako s rukom, pa nego scim neg s rukom" Nikola:"Ma dobro, nekad mu znam dat i sa nogom" na sto je ovom puko filmpuknucu pa su se posorali na krevetu gdje smo nas dvojica crkavali od smijeha. Dario je skoro crko od smjeha kad su se prepucavali s nekim glupostima slomit cu ti nogu, ruku bla bla bla na to je nikola reko vjeranu
"Nemoj da ti noga visi ko picka oko vrata" roflroflrofl....
Kad smo otisli od njih i kad smo se pozdravljali je Nikola na cesti skidao hlace (ne gace) i glumio striptizetu pa su se Nikola i Vjeran u 2 ujutro posorali ispred kuce heh to je bilo ludoooooo jednom tj zadjni put kad je Nikola skinuo hlace Vjeran ga je htio lupit nogom po dupetu al se nikola iso obranit pa ga je lupio po ruci nakon cega je nikola lezao pola sata napodu i izgledao ovako rofl. a poslje nije osjecao ruku uzeo je drugom rukkom ranjenu ruku izgledalo je ko da je mrtva i lupao je s njom u zid to je bilo boooooolesno. I evo danas su otislicry rano u jutro negdje oko 10 il 11. POZZZZ svima od mene i daria wavemah ovaj drugi je Dario.


Post je objavljen 19.07.2008. u 11:55 sati.