Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

PREKO ATENE DO PEKINGA, DAY 6: Hrvatska vs Deutschland feat.Kaman (DSF, 17.50)...



FIBA OLYMPIC QUALIFYING 2008/Germany vs New Zealand: Njemačka s ljevorukim Kamanom je vidno jača pod košem, što daje više slobode Dirku prilikom selekcije šuta. Biti će iznimno zanimljivo gledati da li će Prka i Kamanu prodati svoju čuvenu baseline piruetu, i tako još više povećati svoju cijenu na cro-tržištu. Istina, od Njemačke smo izgubili posljednju utakmicu lanjskog EP-a, ali sada se susrećemo u sasvim drugim okolnostima. Napominjem da niti današnji eventualni poraz neće u cjelosti izbrisati naše izglede za Peking. Imamo dvije meč lopte u našim rukama. Ajmo Repka!!
NATURAL BORN GERMAN/Chris Kaman, L.A. Clippers
HE'S OUT THERE/Shawn Kemp JR.


Neophodno je evidentirati da će prema procjenama neovisnih izvora danas oko 18.00 sati više od 100.000 samosvjesnih & poduzetnih Hrvata na svojim TV-prijemnicima promatrati njemački DSF.

Na HRT-u je čini se vrijeme da netko momcima iz sportske redakcije objasni što je to oportunitetni trošak a.k.a. trošak propuštene prilike. Šteta je tim veća što oni u isto vrijeme troše naš novac za stvari koje ne želimo gledati i koje pogubno utječu na naciju (npr. filmovi koji se puštaju nakon 22.30 umanjuju produktivnost i povećavaju kriminalitet...)

Upravo sam saznao da će današnji nastup naše košarkaške reprezentacije prenositi i BHT...

Quo Vadis Mr.Kovačević?


Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 19.07.2008. u 08:43 sati.