Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Potraga 06



Napokon sam se oslobodila svog prvog muza, slavila sam to kao veliku pobijedu, pozvala sve prijateljice i napravila koktel, naravno bilo je i onih koje su jedva docekale da bi me ogovarale, ja sam to znala , ali sam ih namijerno pozvala da im pokazem da se ne bojim ogovaranja i da im dam do znanja da odsad vladam situacijom.

Proslava je prosla i ja sam pocela smisljati kakav bi triba izgledati moj partner.
Neko vrime sam tako ljencarila, to jest bila neaktivna na trazenju novog partnera , misleci da ce ovaj sam naletiti. Zaredalo se nekoliko ponuda u razlicitim prilikama , nesto na poslu , nesto prilikom raznih proslava , Bozica , nove godine, Uskrsa , rodjendana i kojekakvih obljetnica , vijerojatno su mi ponekog udvaraca namijestile prijateljice.

U pocetku sam to shvacala dosta neozbilljno , pa sam vijerojatno odbila i neku bolju priliku.. Svakom sam pronalazila neku manu , kao na primjer ovaj je premali , previsokih i nije bilo, predebel, pa celav, pa ruzan , pa nema skole, pa alkolizira se , pa nije iz nobl familije .....
Uglavnom ispucala sam sve udvarace , i najedanput sam shvatila da nemam vise potencijalnih muskaraca, svi ostali su bili prestari , premladi , ozenjeni ....

Djecu su mi cuvali roditelji dok sam ja radila, jer ja sluskinju vise nisam mogla placati. Moja je mama radila u bolnici kao specialisata za urologiju i imala je raznoliko radno vrijeme , ponekad ujutro , ponekad popodne ili dezurna nocu, a cesto bi cijele dane bila slobodna. Tako ako nije bilo mame u kuci je bilo uvijek nekog da pricuva djecu, jer je mama imala i 2 sluskinje ,a jos neke rodice su uvijek bile kod njih.
Tako tuzna jednog popodneva kad sam dosla po dijecu, pozalila sam se mami i pocele smo pricati ona je uvijek imala za sve rijesenje, pa sam joj mogla pricati sve , pa i moje naj intimnije misli . Savijetovala mi je da postanem aktivnija u potrazi , jer sam tad imala 35 godina , a da ce naletiti neki cisti mladozenja , sanse su bile minimalne , i morala sam prizemljiti kriterije. Pokusala sam sma na nekoliko nacina doci u drustvo odgovarajucih muskaraca , ali kao da su svi odjednom propali u zemlju , ili more .

Morala sam prosiriti izbor. ...
Nakon goodine dana soliranja polako sam pocela gubiti nadu da cu pronaci nekakvog partnera , iako sam spustila kriterije do te mijere da sam uzela u obzir i skore sve one kategorije koje sam prije odbijala , znaci udovci sa dijecom su dosli u obzir , i malo stariji, ali nisam ponovno zelila dobiti isto ono sto sam imala , muza kojeg nikad nece biti doma, koji ce mi naredjivati i koji ce pored mene imati ljubavnicu.


Post je objavljen 19.07.2008. u 01:26 sati.