Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HVALA VAM


Još jednom velika hvala svim ljudima dobre volje koji su dali potporu i podršku humanitarne akcije "Podarimo Anji osmijeh na lice".

Posebno se zahvaljujemo obitelji Matanović iz Italije, koja je kompletnu humanitarnu akciju prevela na talijanski jezik te će se ovo mail pismo u nedjelju 20 srpnja 2008 godine, čitati u dvadesetak crkvi diljem Trsta (Italija).

U ime pokretača akcije Teo Topolovec i u ime naše obitelji, od srca se zahvaljujemo i gospodinu Hermanu Mariju i njegovoj obitelji koja je prvog dana u ime akcije uplatila novčani iznos od 280 eura (2.000,00 kuna) kao i našim dragim blogerima : đusu, zlobi, desert rose, enika36, kao da je važno, petra među anđelima i obitelji Bistrović koji su ovu humanitarnu akciju popratili i na svojim blogovima, te saborskoj zastupnici Vesni Skulić koja je pokazala veliki interes za ovu humanitarnu akciju.


Kao što smo i obećali pokretaču akcije, da ćemo od početka humanitarne akcije (14.07.) pa sve do kraja akcije (14.09.) svakog petka objavljivati trenutno novčano stanje ove akcije, danas (petak) objavljujemo da je trenutačno sakupljeno stanje iznosi 150,00 kuna na žiro računu te 280 eura na deviznom računu.

Do novog posta, veliki pozdrav wave i ugodan vikend želi Vam neumorni trio.


Post je objavljen 18.07.2008. u 23:45 sati.