Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malcolmfuckit

Marketing

ŠPUD i EoDM <3

Zašto je primijenjena najbolja škola u Zagrebu?
ovako:
vrata se nikada ne zatvaraju ako kasniš. većinu dana u tjednu ne moraš dolaziti u 8, nego kasnije. ako si na odjelu, tj.ako imaš stručne predmete, možeš se ne pojaviti tako da te nitko ne upiše. također se možeš pojaviti i ne raditi ništa (mi smo se dogovorili da ove godine kupimo mikrovalnu, a netko je trebao od doma dofurati staru fotelju - p razumiješ kakav je štimung).
na hodnicima su rupe u zidu, u učionicama nevjerojatne površine grafita, a namještaj je (uglavnom) kao iz prapovijesti. i baš zato dobivaš taj predivni osjećaj doma. (oh! +suzice+)
profesori su opušteni (bar ovi s odijela) ko voćke poslije kiše.
jedini predmeti za koje trebaš napeti mozak su hrvatski, povijest i povijest likovne umjetnosti.
možeš doći odjeven u batman kostim i nitko ti neće prigovoriti (nego će ti se -GUESS WHAT!- diviti).
unatoč nepotrebi profesora da discipliniraju svoje učenike, cijela škola je poprilično pristojna. nemamo narkomana /previše/, samo povremene uživatelje đoje. ali nek im bude, kome oni smetaju kad su dobre volje napušeni?
i naravno, na kraju krajeva, u našoj školi nastaju predivna umjetnička djela kojima se svi dive.

Image and video hosting by TinyPic

čmar, čmar, čmar. :P


EAGLES OF DEATH METAL SU 19.2.2007. U ZAGREBAČKOJ TVORNICI KULTURE OSTVARILI ZASIGURNO JEDAN OD NAJBOLJIH ROCK SPEKTAKALA GODINE.
moj prvi koncert ikad, u prvom srednje. iznad kreveta mi visi-stoji-sjedi-leži ulična reklama za koncert veličine 100x70cm koji mi je moja draga frendica strgnula u jednom komadu sa "izloga za reklamiranje" u hebrangovoj.
ovih dana se prisjećam nekako te glazbe... korijenje mog glazbenog ukusa.. QOTSA i EoDM, Franz Ferdinand, a zatim i Interpol itakodalje.
vrijedi se prisjetiti dobrih zvukova. vratim si neki osjećaj nezrele djevojčice koja se osjeća zrelo.
Blaaah!! :P :D totaalno. Beljljlj deadbeljsmijehnutcerek
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
ou jea.i ovakve su bile na plakatima.
Image and video hosting by TinyPic
ne znam kako se zove lijevi.nije bio na koncertu u zagrebu. ali U SREDINI je LJUBAV ŽIVOTA MOGA Joshua Homme (koji također nije bio na konc.u zg, ali došao je iste godine na radarfest s QOTSA) i koji je apsolutni uzor jedne grane frajera na koje se palim (svi koji su slični nek stanu u red bre!) i treći je Jesse Hughes koji je učinio ime Jesse apsolutno seksi i seksi madrfakr je.
Ah, ti dani... jesse je vokal, josh je na bubnjevima (osim u zagrebu puknucu) i ostali... ah<3 perfetto


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 17.07.2008. u 14:42 sati.