Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pureinsanity

Marketing

Just live...

Nije me bilo dulje vrijeme..da.
Prvo sam bila dosta zauzeta,busy pa nisam stigala. onda kasnije nisam jednostavno znala što da napišem zato vam nisam ni odgovarala na komentare[ispričavam se zbog toga] moje emocionalno prežderavanje otelo se kontroli. samo žderem žderem i žderem. kada sam tužna,usamljena uopće nije bitno.sada kada nemam drog. to mi je kao zamjena.ZA SVE.
uh već mi je zlo od te sve silne čokoladeeek
milka ne valjda,ali ju ždeerem ko luda.
hm..tješim se samo da je to privremeno.ipak bolje to nego drog. u svakom slučaju.ali ovo već nije normalno..no
a NE MOGU stati..jednostavno ne mogu.
kao da mi hrana popunjava neku prazninu u meni.emocionalnu prazinu.

Nekako mi fali ljubavi.muške ljubavi. ali onda opet možda mi je bolje bez toga,barem sad dok se ne sredim.teško ponekad podnostim muški dodir ne znam možda to ima nešto veze s onim što je bilo u djetinstvu.
u ponedjeljak nakon toliko godina opet sam ga srela.čovjeka koji me seks. zlostavljao kao malu.nisam to željela ali nisam imala izbora.srce mi je jako lupalo i mislila sam da ću se ugušiti.a onda kada sam ga ugledala jednostavno sam rekla sama sebi: pravi se da on nije nitko i da ga sada prvi puta vidiš i sve će biti ok,ništa ti ne može.
Cijelo vrijeme osjećala sam neku napetost,tjeskobu.ne znam.jedva sam dočekala da idemo doma.

Razmišljala sam dosta i već mi je dojadilo to stalno razmišljanje.shvatila sam da se s time sve više ubijam u pojam i svaki novi dan kao danas idem od početka sve je to sranje.našla sam novu metodu,a to je: samo živi.
bez ikakvih glupih ideja ili stalno od sada ću drugačije i onda pogriješim i sve pada u vodu i samo nova razočaranja,iscrpljujuće je.
Umorna sam već..
od sada samo živim i vidjet ću što će biti.

Razmišljala sam i dosta o svojoj dalekoj budućnosti,kada ću navodno imati muža i dijete.ja ću jako voljeti to dijete.biti ću najbolja mama na svijetu.znam da hoćuyes i nikada neću napraviti propuste koje su moji roditelji učinili..
ovo je nešto što sam negdje našla,ne znam sad točno ali jednog dana to ću ja posvetiti svojem djetetu.kada će se ono osjećati tako kako se sada osjećam ja i kada će misliti da nema izlaza.ja ću biti uz njega i ja ću mu pomoći:
Life has no meaning any more does it?
The wine has no taste, and food sickes you,
there seems no reason for any of it,does there?
But what if I could give it back to you.
Pluck the pain,
and give you another life,
one you could never imagine,
and it would be for all time.
And sickness and death
could never touch you again.
Dont be afraid,
Im going to give you the choice I never had.



Post je objavljen 16.07.2008. u 21:03 sati.