Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xlittleprincessx

Marketing

SOMETIMES..LIFE IS JUST TOO HARD --->post by: iWuShA

YO! svima! Etoga mare nikak' da post napiše i reko..evo ja ću samo za tebe^^..hehe.. I tako to..pošto je ovo njen blog pisat ću ke se njoj događa...hmm hmm...dosad je bila u velkoj dilemi i po mom mišljenju donijela je krivi zaključak -.-...al oke njen život ;). Evogac...naišla sam na neš' što me podsjeća na dijelove tvog života mare...pa da stavim to tu..:

Ležim na krevetu i razmišljam. Oči se sve više pune suzama. U mraku izgledaju poput površine jezera što sja na mjesečini. Pitaju me što mi je? Kažem im da samo želim da me puste na miru. Tada shvaćam što sam! Osoba koja žali za prošlošću, nepopravljivi nostalgičar. I tako će biti uvijek. Očito za mene nema lijeka. Kako god bilo u ovome trenutku ja ću plakati za onime što je bilo prije. To mi se događa upravo sada.
Vrtim po glavi slike naših zajedničkih trenutaka... Bilo nam je prekrasno. Uh, ma što bih samo dala i za najružniji dan toga razdoblja, razdoblja sa mojim srećama.
Tada vjerojatno nisam ni upola cijenila sve zajedničke trenutke kao što to cijenim danas



--->Pogledaj kako drhtim kada gledam te... i kao da si posljednji na svijetu nedam te<---

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


[Mare...post ko' da si ti pisala...hehehe...mislim, po tim riječima i onoj nekoj pričici šta li je već xD...totalno me podsjeća na tvpoj život...>.<...ae...pussex svima...mare vas isto pozdravlja...znam to rofl]

Post je objavljen 16.07.2008. u 13:09 sati.