Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/millionways

Marketing

Broj kojemu tamo nije mjesto

Bas njuskam malo po newsima, uz jutanju kavicu naravno, kad mi paznju privuce gore navedeni naslov. Misljenja sam da bi doljenavedena razmisljanja trebalo podijeliti sa blogerskom zajednicom.


Zapocnimo prvo osvrtom Zorana Stosica (nebi to niti ja bolje srocio):


gornja slika nije skinuta sa HRT programa, ali tako nekako to izgleda...

Ne mogu da se ne narugam...
Zavrsava DR. HOUSE i broj uredno stoji na ekranu za vrijeme odjavne role. Ono, stvarno opasno za djecu - crna podloga i slova idu prema gore, nestaju, kao da ih nikad nije bilo, valjda umiru, nekom groznom smrću tamo gore u svemiru iznad ekrana...opasno i za fizički razvoj (kako čitam na onom kretenskom upozorenju prije rizičnog programa) jer mlado-ludo se propne na stolac da vidi gdje to odose slova i padne, razbije i sebe i TV, a poslije ga stari jos dodatno razbije jer kredit za plazmu jos nije otplatio.

E da, ako je DR. HOUSE tako opasan da broj stoji i na odjavnoj spici, zasto broja nema na forspanu koji se vrti cijeli dan? Tamo se vide svi ti opasni likovi koji spasavaju tuđe zivote (to mora da je sokantno kad si maloljetan,
jer kod nas klinci misle da se u bolnicu ide samo umrijeti, s bombonjerom pod rukom i da doktori imaju kute da bi imali gdje spremati kuverte s mitom), a usput govore kao da nisu zavrsili Akademiju. Fuj!Nato Chandlerodgovara:
Nemoj tako, bar tri puta je izgovorena rijec "seks". Zar stvarno ne vidis koliko razorno to moze djelovati na 12-godisnjake?


Krki dodaje:
Sodoma i Gomora! Ta opcepoznato je da se nakon tri puta za redom izgovorene rijec "sex" materijalizira velika dlakava pizda koja onda otima nevinost naivnoj djecici...


Drustvu se pridodaje Vnago Kursac svojim fantazijama:
aaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhh ROFL aaaaaaaaaaaaaarghhhhhh LOL LOL

sad necu moc spavat tri dana, a kriomice da me zena ne vidi u WC-u cu naglas sveudilj govorit sex sex sex e nebili se ta ista materijalizirala i oduzela meni nevisnot po nekoliko vise puta


Na kraju -= Nenad =- zakljucuje u pomalo filozofskom (ili pravnom mozda) tonu:
Eto vidis da je istina. Mi koji smo odrastali bez carobnog broja na ekranu postali smo tjelesne, moralne i mentalne nakaze.
Jedino mi nije jasno kako takve tjelesne, moralne i mentalne nakaze mogu biti kompetentne donjeti odluku da izostankom tog broja na ekranu covjek postaje tjelesna, moralna i mentalna nakaza?


Poznavajuci ponesto mentalitet nasih politicara/privrednika i znajuci sto su ucinili satu koji otkucava zadnju minutu prije dnevnika, uskoro mozemo ocekivati hrenovke ili uloske u jednom od uglova tijekom cijeloga filma.


Post je objavljen 16.07.2008. u 09:13 sati.