Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Pisci pod zvijezdama: Katapult – književna opsada

Večeras će se u 21:30 na Trg Marka Marulića, iza Koblerovog prema Socijalnom, održati književno predstavljanje mladih pisaca i spisateljica iz udruge Katapult u sklopu Riječkih ljetnih noći – Pisci pod zvijezdama: Katapult – književna opsada.
Ove godine, za razliku od prethodnih, izbor je pao na mlade autore objavljivane u riječkoj Ediciji Katapult pokrenutoj sa svrhom predstavljanja radova neafirmiranih i mladih književnih snaga. Nastupit će Ivan Cvečić, Nenad Stojković, Petra Čargonja, Iva Pejković, Jelena Tondini.
Alen Kapidžić, predsjednik udruge Katapult rekao je kako je do suradnje došlo na poziv riječkog kazališta Ivana pl. Zajca, a četvero pisaca što će sudjelovati na čitanju već ima izdana djela u ediciji Katapult.
Inače, puljanin Nenad Stojković dobitnik je nagrade na Istrakonu za kratku SF&F priču 2005. godine potom objavljenu u zbirci Ispod i iznad „Anaris“. Na jesen izlazi njegova prva knjiga „Sjeverno sunce:Enlilov armalist“, prvi tom knjige Sjeverno sunce, epske priče na 1200 stranica. Dio možete pročitati na web stranici www.sjevernosunce.com
Glazbenu podlogu držat će sastav Marinada
Program će voditi Enver Krivac i Alen Kapidžić.
Organizatori događanja su Grad Rijeka , Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka, Turistička zajednica Grada Rijeke i Udruga Katapult.
Ulaz na književno događanje je slobodan.


Post je objavljen 15.07.2008. u 13:43 sati.