Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pokojnik

Marketing

Krvava pustoš...

Izbrisane adrese ovdje se očituju po neizdrživoj mučnini od koje se zadnjih dana prekomjerno znojim trpeći jake bolove u plućima...

Nije da vidim mrtve ljude, ali nisam ni daleko od toga.

Nedavno su u reprizi emisije "Na rubu znanosti" govorili o izvantjelesnom iskustvu. Nisam sumnjao. Doživio sam ga dvaput:

prvi put kao marurant, dok sam gledao "Život na sjeveru"... ustao sam iz kreveta i gledao svoje golo punomasno tijelo umotano u plahtu. Zatim sam se probudio pogleda uperenog u odjavu.

Drugi je put to bilo netom nakon što sam uselio u novi stan. Savijao sam se poput zmije i stenjao kao da mi je u grlu trajnožareća koju je moja mama revno filovala drvenom djecom beznađa.
Iz mene je šikljalo more žutog znoja. Pretvarao sam se u samonedostatnu ribu. Sve su ribe takve... jebena društvena bića...

Što će se dogoditi iduće? Moje se pismo hrani noćnim morama. Puno pijem i pušim. Za nekoga tko je pokojnik to i nije problem, zar ne???

Moja izvantjelesna iskustva bila su vezana uz upaljen televizor. Snaga duha učinila je da umalo postanem film... pa da se snađem u nekoj vlage lišenoj grobnici kadrova. Golih. Erotskih.

Post je objavljen 15.07.2008. u 13:22 sati.