Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hercegland

Marketing

MASONSKO VISHESTRANACHJE

15. Srpanj g.Gosp. 2008


Treba kritizirati u svojoj domovini, ono shto je pogubno za probitke naroda, i to je izraz ljubavi, ako se chini u samokritichnosti. Stoga netju prestati pisati ono shto vidim, ono shto se nadvija kao gusta magla ponad Liepe Nashe, makar se chinilo, kako sam vetj prvotno napisao, sizifovski uzaludno. Jedno zrnce kvasca ukvasa puno tiesta. Borimo se viteshki za nash kruh svagdanji kako bi izbiegli omchu oko vrata.

Malo tko u Hrvatskoj razumie shto je cilj te guste poshasti ili surogata istini. Masoni su o sebi sustavno izgradili sliku kako oni i ne postoje. Ili prebacujutji lopticu izrazom - svi su masoni, otupljuju oshtricu zapazjanja te eutanaziraju svoju oporbu. Njima je prepushteno ili bolje oni su posvojili chiniti neshto o chemu svi ovisimo. Kroje pravila po mjeri nenaravi i protu Bozjim zakonima. Oni svoje ciljeve ne iznose u javnost, jer nisu prihvatljivi ni onima koji ih trenutno podrzjavaju. Optja manipulacija svakim, svim i svachim se sprovodi sustavno. Na dielu je kako svi zapazjamo relativizacija svih vriednota.

U Hrvatskoj je oskudna literatura osim one koja dolazi po splitskoj lozji i koja puno obmanjuje i nishta ne kazuje. Oni o sebi iznose dielomichno istinu i lazji koje im pogoduju oblikovati sliku koja tje zavoditi. Oni znaju svoj promicbeni plan. Knjige koje su oni pisali bolje je ne chitati, jer mogu kod neuputjenih proizvesti odredjene psiholoshke posljedice. Mnoge su samo zato napisane. Gotovo sva suvremena svietska znanstvena (i ne samo ta) literatura je u masonskom logosu pisana. To je kao jedan virus koji se razmnozjio u optju zarazu te vishe iscieljenje je mogutje samo Bozjim chudom. Uzdanje u Boga je jedini izlaz, kako kazje Isus u Dnevniku Svete Faustine, dielomichno dostupnom i na ovom blogu.

Lozje redovito naruchuju po svojim chlanovima u medijima, razne ankete i napise, koji stvaraju zjeljenu sliku u drushtvu, iznosetji chesto neznatno i vieshto krivotvorene podatke, koji nezapazjeno prodiru u nashu sviest te oblikuju zjeljene uchinke. Oni vode psiholoshki rat znanstvenim metodama protu Bogu i chovieku. Oni eutanaziraju usporedo i vieru i domoljublje. Ali sve je to dopushteno u fazi kada je prevladao njihov svietonazor. Lozje su dobro maskirane iza sviesno krivo promoviranim domoljubnim vratima poradi sigurnosti. To nie neshto shto treba saznati po odredjenim tajnim dokumentima, nego to je njihov klasichan nachin dielovanja svuda u svietu. Hrvatska nie izuzetak u tom pogledu. Hrvati trebaju primieniti recheni liek koji im je u navici te Krista staviti na prvo miesto.

Te zvieri hotje stvoriti takovo vishestranachje kroz koje tje oni nesmetano sprovoditi svoj nastrani svietonazor. Oni su odani svom putu i ozbiljno se odnose prema tomu, dok nastoje ismijati sve shto im je oprechno. Njihov fantomski cilj im je uviek na njihovom prvom miestu. Chine nishta ni manje ni vishe nego shto su uchinili u odredjenim europskim drzjavama koje prednjache po onom shto je ogavno zdravom Hrvatskom chovieku. I trenutno stanje u tim drzjavama je prolazno, jer krajnji cilj je doslovce sodomogomorski moral. Vishe europskih naroda je zasuzjnjeno visinom standarda zjivljenja. I sve to oni chine kako bi zazjivielo demonsko ili antikristovo carstvo, shto je njihov krajnji cilj. Daklem, nastoje ljude pokoriti, oblikovati njihova shvatjanja optjim zakonima svoje demonologie. Pripremaju sviet za jedno tochno i skoro odredjeno vrieme u kojem tje ozjivieti jedno staro izgubljeni znanje koje oni prakticiraju u okultnim lozjama. To je isto zlo od sjevernoga do juzjnoga pola ukorienjeno tisutjljetjima svoje tajnosti i tajnovitosti. Imaju tri oblika koji su se prie desetak godina slizali u jedan te utemeljili krovnu lozju. Stozjer okultnoga carstva. To je razlog shto oni tako uspieshno promoviraju i ozakonjuju svoje nastranosti. Njihova motj raste shto se blizji njihov vrhunac.

U Hrvatskoj tradiciji masoni su uviek bili slizani s vlastima u tvorevinama u kojima se domovina nalazila i oni su neshto najzjilavije u svakom drushtvu. Tu je pogreshku uchinio i Tudjman kada je otvoreno pozvao masone u Hrvatsku. On naivan nie znao kako su oni vetj oko njega i kako su ga bash oni vieshto pridobili za taj korak. On je trebao medjunarodno priznanje Hrvatske i htio ih je iskoristiti. Stoga je donekle shvatljivo shto im je ozakonio slobodno dielovanje, ali nismo smieli dopustiti njihovu prevlast. Ta ljigavost u bivshem i sadashnjem sustavu chini shto lustracija nie mogutja. Nekada, kroz poviest, se chinilo, pogoduju hrvatskim probitcima i stoga su nechesto prihvatjani, jer oni vieshto koriste stanje u drushtvu kako bi zavodili. Njihovo polje dielovanja su sve sfere drushtva, ali njihov cilj kroz te sfere nie ova ili ona politichka stranka nego kako nametnuti svoj svietonazor. Njihov prvi cilj nie novac kako neki misle nego novac kao sredstvo za ostvarenje okultnoga cilja. I pri tom oni se domoljubima predstavljaju domoljubi, a komunistima komunisti. Svoje planove odgadjaju samo kada su fizichki ugrozjeni. Jedino se plashe plashe sile koju ne nadziru. Stoga su kod nas sve slizaniji politichki takmaci. U lozjama su svi antikristova bratja, neki sviesno, a neki nesviesno. Na prvom stupnju se chak dopushta sloboda vierovanja u nekoga osobnoga Boga, ili kako ga tko zamislja. Oni ne nametju uvierenje nego sustavno zavode. Napredujesh na njihovoj ljestvici onoliko koliko si zaveden. Nitko nezna u svom razredu shto se uchi u sliedetjem, nego treba zadovoljiti kriterie za prolaz kako bi se dalje upoznavale tajne koje dosezju u okultne dubine. Najvazjnije stvari i obredi se odvijaju pod krabuljama. Mason jedne lozje ne pozna masona druge lozje osim po odredjenim pokretima ruke. U javnosti javno istupaju izuzetno rietko i to uviek kako bi obmanuli okolinu i skrenuli pozornost s nechega shto ih ugrozuje. Jednoga dana svi se obuche biti narodni demoni, ma do kojega razreda stigli. Jer njihov nazor nisu ni lievi ni desni nego recheno carstvo. Svojim chlanovima postupno ispiru mozak sustavnim viezjbama smisla koji ih psiholoshkim zakonitostima navodi u jedan smier, koji je zabluda za krshtjane.

Oni vode sviet u optji sumrak civilizacije nudetji blagostanje i ochekujutji svoju metamorfozu u bozjansko stanje nazovi bogova. Oni su veliki humanisti i humanitarci, jer im je novac blisko sredstvo k svom cilju. Ulazju u one projekte koji tje promicati njihov probitak posvuda u svietu, to je u krajnjem stupnju, jedno carstvo i jedan vodja. To je neshto shto su njemachki socialnacisti htieli ostvariti svojim rajhom i preduhitriti suparnike za koje su znali kako tezje tom cilju. Stoga je svastika njihov odabir, ili drevni znak ljubavi. I stoga masonstvo nie nego jedan oblik humanitarnoga fashizma i nazovi humanoga ateizma.

Sve te nazovi hrvatske lozje posijane po hrvatskim gradovima neznaju komu ni chemu sluzje. Znaju, ali samo donekle njihovi meshtri, jer oklultne tajne ne izlaze izvan sredishnjoj londonskoj lozji. Masonska motj je okupljena tek u jednoj neznatnoj skupini tzv. gospodara gospodara. Kite se apokaliptichkim obiljezjbama. Trostupnjevito ustrojenje dopushta Hrvatima prodor samo unutar 33 razreda. Hrvatima masoni ne dopushtaju organizirati vishi nivo, jer se plashe odlieva tajni. Tako Hrvati uz josh neke europske narode se zadrzjavaju na prvom stupnju ili razini tzv. sluga, koji su u nadolazetjem njihovom carstvu unaprijed odredjeni biti suzjnjevi, ili razumljivije neshto poput indijske kaste prezrenih, ili josh razumljivie radnicka klasa. Budutjnost svieta je programirana do u detalje u masonskim planovima koji se tek pragmatichno u hodu dopunjuju. Teshko bi koji Hrvat pristupio k masonima kada bi znao istinu o njima i svoju budutjnost i budutjnost svoje diece.

Rusko carstvo koje je prodrlo u njihove tajne, kradjom i provalom ruskih agenata u francusku lozju zavrshilo je tragichno, a Rusiju je pogodila najvetja poshast u poviesti ljudskoga roda po osvetnichkoj Oktombarskoj revoluciji. To je zashto je petokraka njihov znak u svakoj boji.

Na zapadu se otvorenie o tomu raspravlja, iako neke knjige su zabranjene u nekim europskim drzjavama, kako bi se prekrila istina i sachuvala tajna o masonima. Surogati tim knjigama su dostupni uz masonska obrazlozjenja. Tko pozna logos kojim masoni promishljaju i po tim spisima spoznaje dostatno. Neka zabranjena privatna izdanja mogla bi uskoro biti dostupna i na Hrvatskom jeziku. Neki pojedinci i skupine na tzv. Zapadu se organiziraju u antimasonska udruzjenja, jer su shvatili kamo ide sviet. Postoje antimasonski mediji.

Otriezni se moj narode. Prie svega pozivljem vas koji sprovodite bielosvietske programe neznajutji shto chinite, vas koji ispunjate lozje u svojoj naivnosti. Progledajte kao shto je progledao Sveti Pavao. Nesilujte narav malenih chinetji to u njihovo ime! Obratite se, jer vrieme vashem carstvu nie dugoviechno. Nakon shto ga uspostavite On tje dotji! Obratite se! Neka bude tako!

O dodji Gospodine Isuse!

In Te Domine speravi!



Post je objavljen 14.07.2008. u 21:29 sati.