Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/putkasvjetlu

Marketing

O vodi, vodenjacima i opet vodi!

Image and video hosting by TinyPic

Vidim, nedavno sam se žalila da mi je voda mirna. Ne brinite, nedugo zatim se uzburkala. Ako postoji netko tko mi muti vodu onda su to vodenjaci. Oduvijek sam im sklona, ali oni imaju naviku prstićima moju vodicu mutiti, rukama prelijevati, nogama u nju skakati, hladiti, podgrijavati i tko zna što ne, dok meni ne dosadi. Tako su neki u mojoj blizini opet izdaleka kamenčiće bacali i uspili ono mirno jezero potpuno uznemiriti.
Još su se neke druge vode pokušale u moju uliti. Inače, moje pritoke i ja mirno tečemo i zajedno živimo, ali ponekad pobrkamo redosljed pa one kojima je mjesto u jezeru dalje od mog požele nešto svoje mutne vode preliti u moje. Na takve postupke najbolje je ostati miran jer se u bistroj vodi odraz najbolje vidi, možda one vode koje moju pokušavaju mutiti otkriju da im se odraz u mojoj površini neće svidjeti, dalje od toga ovoga puta neće prodrijeti.
I eto, toliko o vodi, vodenjacima, mirnim stajaćicama i brzacima...
Kad se sve pretumba najbolje je malo se odmaknuti...
... možda prema Makarskoj kamo kreće moja "Talija" i " Stari vuk".

Dragi Makarani i putnici namirnici koji se u Makarskoj nađete 15.07. u 21.00 vidimo se na Ljetnoj pozornici, cvijeće ne morate nositi, a šifra za prepoznavanje neka bude Jela
wink !


Image and video hosting by TinyPic













Post je objavljen 14.07.2008. u 22:38 sati.