Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Potpisivanje peticije protiv nuklearne centrale na Dunavu

Kao što sam bio najavio, u petak smo i mi u Zagrebu počeli prikupljanje potpisa protiv gradnje nuklearne elektrane na Dunavu. Naš štand, prekriven šatorom (nadstrešnicom) koju smo nedavno nabavili,k bio je postavljen na Cvjetnom trgu (tražili smo Jeolačić plac, ali nam gradska uprava to nije bila odobrila). Peticiju možete on-line potpisati na mrežnom sjedištu Zelene liste (dosad je tim putem prikupljeno 1715 potpisa).

Desno: načelnik opčine Erdut Jovan Jelić daje izjavu novinarki.

Objavljeno je nekoliko izvještaja u medijima. Izvještaju u Večernjaku urednik je dao vrlo nekorektan naslov Tek desetak ljudi na prosvjedu..., iako se uopće nije radilo o prosvjednom okupljanju, nego o štandu na kojem su prikupljani potpisi, a u podne je bila tiskovna konferencija; sve je to jasno pisalo u pozivu koji su mediji dobili, i novinarka je, vjerujem, korektno napisala izvještaj.

Priopćenje Zelene liste, pridružene članice Europske zelene stranke, u kojem razobličavamo neke stereotipe vezane uz propagandu nuklearnog lobija, možete pročitati na našem mrežnom sjedištu.

Post je objavljen 14.07.2008. u 17:57 sati.