Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

..život je ko' uspomena --- stara slika već požutjela...!

eo i ja pišem novi post..napokon..!
pa evo da krenem..
škola je završila..imam popravni iz matematike..išla sam na prvi rok i pala..(raska me poslala na 2.u 8.mjesecu..drolja)..ugl.riješit ću ja to..!a onda bolje da je nema..heh.. :)) fali mi jako škola..možda će sad neki mislit da nisam normalna,al dok sam išla u školu nije bilo dosade,svaki dan sam viđala svoje najdraže..njega..itd..!
čujem se sa većinom,al ipak,fale mi sprdnje,gluposti koje smo radili,ali i ozbiljni razgovori..fale mi naši odlasci u "SAN"..ispijanje kavee..markiranje sa nastave..najčešće NJEMAČKI,ARH.KONSTRUKCIJE,TC,BIOLOGIJA,..i ima ih još..punoo..heh.. :)) zaradila ja i ukor..jbtee..eno ga stoji uokviren iznad kreveta..mama i tata naravno ponosni na mene..!!

noo..ipak,dogodilo mi se nešto lijepo..punoo toga..došla mi je moja SeKaaa MaaJa(iz švicarske) u posjetu..!jeeej.. :))) napokon..iseee..kao da mi je ispunila onu prazninu koja mi je bila tu ispod grudi..ne znate kako sam sretna,vidjeti je..znati da je tu..uz mene..da je mogu zagrliti..uhvatiti za one njene rukice..pogledati je u oči i znati da je sad svee najboljeee..eh da.. :))
hmm..da..lijepo je uvijek imati nekog kraj sebe..nekog tko te voli i poštuje i ti njega..svaki dan svee višee..i višee..i više..!
tu su i moje dvije najbolje prijateljice TINA & ANITA..
dvijee trebice moee..maa jooj obožavam ih..tu su uvijek kad ih zatrebam..svađaju see..pa se pomire..
pa see grizemo..pijemo zajedno..ljubimoo..tražimo žrtve za ogovaranje..maa jednostavno ih o b o ž a v a m...kiss

----> PRIJATELJSTVO JE JEDNA DUŠA U 4 TIJELA <----

u našem slučaju..hehe..ljudi volim vas SvEeEE..uživajtee u ljetu..iskoristite ga do maksimuma..nedajte se zajebavat..samo uživajte & zabavljajte see..VoLiMmMM VaSsS SvEeEE...bubim...kiss


Post je objavljen 14.07.2008. u 17:32 sati.