Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scorpion152

Marketing

I am back!!!

Bok svima!

Evo puklo mene nešto pa da i ja napišem post. Neću ništa opširno pisati samo eto tako malo da čujete što ima novog i tako . . .
Kad sam zadnji post napisao imao sam curu (što ste mogli skužit po tadašnjem dizajnu), ali spletom okolnosti nažalost više je nemam. To je ono glavno što se kod mene promijenilo.
Uglavnom dane provodim na biciklu, čak sam par puta bio na bazenima s Ivonom i Ana Marijom i bilo mi je ok, osim što je došlo do male svađe između mene i Ivone (mojom krivicom) i ovim se putem još jednom ispričavam za ono. . .
Danas sam se vratio s mora, bio sam na Viru (tamo imam vikendicu) ali to sam bio samo onako da vidim more (iako postoji neka mala mogućnost da se vratim tamo idući tjedan). Bio sam od srijede do danas (nedjelje) i bilo mi je predobro. Voda je kao naručena, ljudi (čitaj: cura) ima i previše, vrijeme prekrasno i šta ćeš više???
Upoznao sam dvije cure (Martinu i Lidiju) koje ovim putem pozdravljam. Cure su prezakon i nadam se da to nije bio posljednji put da smo bili na piću. . . Nažalost upoznali smo se dan prije njihovog odlaska pa tako da i nismo stigli nešto previše pričat. Stavio bih i njihove slike ali neznam jel smijem pa radije neću.
Sutra počinju pripreme što znači da je vrijeme za. . . ozljede. Ma zezam se, uskoro nam počinje sezona (za nekih mjesec dana) i treba počet trenirat jer smo sad u višoj ligi pa to zahtjeva i više treniranja.
Sad je tako, a ako se nešto promijeni ja ću napisat . . .
Ako vam se da komentirate, ako ne onda samo čitajte i uživajte.
kiss svima


Post je objavljen 14.07.2008. u 00:19 sati.